annem de buakşam 2 senedir kuş bakçağınıza çocuk yapsaydınız dedi :roflol:
:roflol::roflol:
Hale naber canım?
benim kocam enteresan ohaoldumsmile
çocuk yapalım diyorum boşver ben sana köpek alayım oyalanırsın diyo sempatiksalakcinniakannehir
çocuk yapalım diyorum boşver ben sana köpek alayım oyalanırsın diyo sempatiksalakcinniakannehir
beinim annemde hergün bana dizi anlatır unutma beni dizsini annem sayesinde öğrendim şimdi aşkın peşinde die dizi başlamış bütün gün onu anlattı
bu kim diorum annem JADE kızlığını diktirdi lukasla yattı dio
lukas kim diom ikizi vardı öldü şimdi ikizini bu adam klonlıcak dedi bu adam kim dedim lukasın üvey annesi ile kırıştırdı dedi üvey anne kim dedim lukasın ikizi ile yatan kadın dedi :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
beinim annemde hergün bana dizi anlatır unutma beni dizsini annem sayesinde öğrendim şimdi aşkın peşinde die dizi başlamış bütün gün onu anlattı
bu kim diorum annem JADE kızlığını diktirdi lukasla yattı dio
lukas kim diom ikizi vardı öldü şimdi ikizini bu adam klonlıcak dedi bu adam kim dedim lukasın üvey annesi ile kırıştırdı dedi üvey anne kim dedim lukasın ikizi ile yatan kadın dedi :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ben bilem aşerdim yani bunlara kaydirigubbakcemile3
Fındıkta iyi bıdıkta iyi..Bıdık şu anda kuduruyo..Limonata şişesiyleohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?