Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

hosbulduk kızlar
ama resımlerı koyarken normal kopyalayınca buraya bı bakıom buyumus anlamadım bende

beinim annemde hergün bana dizi anlatır unutma beni dizsini annem sayesinde öğrendim şimdi aşkın peşinde die dizi başlamış bütün gün onu anlattı
bu kim diorum annem JADE kızlığını diktirdi lukasla yattı dio
lukas kim diom ikizi vardı öldü şimdi ikizini bu adam klonlıcak dedi bu adam kim dedim lukasın üvey annesi ile kırıştırdı dedi üvey anne kim dedim lukasın ikizi ile yatan kadın dedi :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Fındıkta iyi bıdıkta iyi..Bıdık şu anda kuduruyo..Limonata şişesiyleohaoldumsmile

sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni:roflol:

benim kocam enteresan ohaoldumsmile

çocuk yapalım diyorum boşver ben sana köpek alayım oyalanırsın diyo sempatiksalakcinniakannehir

ohaoldumsmileohaoldumsmile
sanal bebekler de vardıı eşim bana ondan alacaktı almadan hamile kaldımm bilmiyorumkismile

:roflol::roflol::roflol:

Aaaaaa çay bardağı evin içindeymiş gibi geldi , korktum, tövbe estafurullah eyvahedigeldismile

aa aşkın peşindeyi bende izliyorum ama yalan yanlış gösteriyorlar canım dinimizi çok abartmışlar:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…