Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Niye bekliyosun adamları aslı kaça kadar bekliyosun..Mesain bitince niye çıkmıyosun:sinifsinif:

Ben bir süre aranızda olamam muhtemelen kızlar, yani net olur elimin altında ama ne konuşmak ne yazmak ne de okumak istemiyorum bu aralar, hepinizi çok seviyorum, çok öptüm herkesi Şeniz

Söylemeyi unuttum bu arada benimki akşam üzüm getirmiş

Tabaktaki üzümleri görünce dışarı çıkıp üzüm mü aldın bu saatte dedi bana:1shok:

Ben de yengenden istedim dedim..

Ben bir süre aranızda olamam muhtemelen kızlar, yani net olur elimin altında ama ne konuşmak ne yazmak ne de okumak istemiyorum bu aralar, hepinizi çok seviyorum, çok öptüm herkesi Şeniz

Tamam canım sen topla kafanı biraz:çok üzgünüm:

mesai bitimi de bısı yok iştee o salaklar gelmeden cıkamıyom ee adamlar bana uyuzz gec gelıyolarr:mymeka:

olur mu öyle şey ya alsanaalsanasmile

kuzucum git kafanı dinle ,bomba gibi dön aramıza guclubacismile Şeniz

Söylemeyi unuttum bu arada benimki akşam üzüm getirmiş

Tabaktaki üzümleri görünce dışarı çıkıp üzüm mü aldın bu saatte dedi bana:1shok:

Ben de yengenden istedim dedim..

he gittim aldım deseydin :roflol:

bundan sonra böyle canımın istediği şeyi ya hemen getirirsin ya gider alırım deseydin :roflol: :roflol:

Yani bi soruşu var dünürüm ben dışarı çıksam nolurki sankialsanaalsanasmile

Haftaya günümüz var..Yeni bi savaş beni bekliyoguclubacismile

Eşime söyledim annenide al git diyosempatiksalakcinni

sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

öldürür bu adam insanı :dilcikar: :mymeka:

Annemi nasıl götüreyim ben annem benim arkadaşlarımın arasına girer mi hem niye gelsin

Bi de uzak gideceğimiz yereyvahedigeldismile

Kaçıp gidicem artıkeyvahedigeldismileArarsa evdeyim derim:roflol:

uykum var

gece o kadar sıcak bi banyo yaptım ki çizgi filmlerde eriyen karakterler gibiydim :roflol:

nasıl güzel uyumuşum ,saati bile kurmadan ohaoldumsmile

uykum var

gece o kadar sıcak bi banyo yaptım ki çizgi filmlerde eriyen karakterler gibiydim :roflol:

nasıl güzel uyumuşum ,saati bile kurmadan ohaoldumsmile

:roflol::roflol::roflol:

Gece biraz ağrım vardı ben tatsız uyudum yinemirmirmirmir

Neden bütün eziyetleri biz kadınlar çekiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…