Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Öyle bir geçer zamanki de çocuklar babalarıyla ne biçim konuşuyolar

bana da öyle geliyoa.s

bak şimdi aynı filmlerdeki gibi olacak...baba çocuğu önce istemez fakat çocuk doğar , tıpkı annesi gibi bir kız çocuğudur.annenin saçları bakışları duruşları ve huyları...baba anneye çok aşıktır dolayısıyla kızına da tapar...

nasıl senaryom.öğretmenliği bırakıp senarist mi olsam acaba?:roflol::roflol:

Hiç yabancı gelmedi bana bu senaryo:roflol::roflol:

bi de cimcime babacım babacım dedikçe enişte dicek ki ömür biz niye daha önce yapamışız bunu, iyiki kızım olmuş Şeniz

bi de cimcime babacım babacım dedikçe enişte dicek ki ömür biz niye daha önce yapamışız bunu, iyiki kızım olmuş Şeniz

Benimkini hiç düşünemiyorum bu şekilde..Çocuk sevmezkibilmiyorumkismile

Şu osmanı annesi hapisten çıkana kadar bana versinler ben bakarımŞeniz

Hiç yabancı gelmedi bana bu senaryo:roflol::roflol:

müsade et ömür filmini yazayım senin.sen anlat ben kaydedeyim birazda eklemeler süslemeler yaparız.al sana senaryo.ister dizi ister 90 dk lık kısa film...:roflol: ne dersin hıı :roflol::roflol::roflol:

kesin kesin öyle bişey olucak.babasına aşık babasıda ona....

Benimkini hiç düşünemiyorum bu şekilde..Çocuk sevmezkibilmiyorumkismile

görüceksin ömürr nasıl değişicek dahada farklı bir 11 yıl sizi bekliyooo :))yerimseniben

Şu osmanı annesi hapisten çıkana kadar bana versinler ben bakarımŞeniz

ayy evet yaa.o ağladıkça ben ağlıyorum.hele o baba babam demesi yok mu...mahvediyooo beni....

bu arada kocamın toplantı tutanaklarını yazıyorum ödev verdi :1closedeyes:kendi belgesel izliyooo.yine hayvanlar alemine daldı kocam :roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…