Hoşgeldin yaprak
evet kaydirigubbakcemile5 bi de yeşil mercimek var
akşamda taze fasulye var kocam isyan edicek :roflol:
tavuk soteyi ona bırakayım bari
bişeyler atıştır bekleme yemeği
bende yarı pişmiş ıspanak yedim :bbo:
hg yaprak doktora niye gittin
geldim eşimle konuşuodum kaydirigubbakcemile3
biliosunuz adet dışı kanamalarım var die aylardır gidiorum ya dr ye....en son test vardı onuda yaptı smear dı o da temiz çıktı:Saruboceq: en son kalan bir test varmış rahime kamerayla girilip rahim duvarından parça alacaklarmış bunun içinde konseyden geçmem gerekeyormuşsempatiksalakcinni bi düşün taşın dedi....bende düşünüorum bu lekelenmelerim varken hamile kalabirmişim bi deneyelim diorum çünki hiç denemedik bi terslik olursa en son o parçayı aldıttırırm...ne bilim kafamda karışıo o progestan hapınıda içmeyim sersem gibi ortalıkta dolaşıyorum dedim...içme dedi doktorda kendi haline bırakalım dedibakalımmsempatiksalakcinni
geldim eşimle konuşuodum kaydirigubbakcemile3
biliosunuz adet dışı kanamalarım var die aylardır gidiorum ya dr ye....en son test vardı onuda yaptı smear dı o da temiz çıktı:Saruboceq: en son kalan bir test varmış rahime kamerayla girilip rahim duvarından parça alacaklarmış bunun içinde konseyden geçmem gerekeyormuşsempatiksalakcinni bi düşün taşın dedi....bende düşünüorum bu lekelenmelerim varken hamile kalabirmişim bi deneyelim diorum çünki hiç denemedik bi terslik olursa en son o parçayı aldıttırırm...ne bilim kafamda karışıo o progestan hapınıda içmeyim sersem gibi ortalıkta dolaşıyorum dedim...içme dedi doktorda kendi haline bırakalım dedibakalımmsempatiksalakcinni
slm demeyi unuttummm bilmiyorumkismile
nasılsınız
bende ıspanak yiyorummmmm ohaoldumsmile
bakalım görcez...geçmiş olsunnn yaprak a.s.
dr kendine haline bırakmış bakalım ne olacak
Deniycek misiniz hadi hayırlısı boshayallersmile
Naber meldoş
bakalım görcez...
hemen değil denemelersempatiksalakcinni eşim bebeğin burcunu aslan ve koç istemio o yuzde 2 ay sonra felan denicezsempatiksalakcinni
Allah bilir tabi hemen hamile kalabilecekmiyim bilemiorum inş. bir terslik olmaz..
kocan ne ince düşünüyorrr:1shok::1shok::1shok:bakalım görcez...
hemen değil denemelersempatiksalakcinni eşim bebeğin burcunu aslan ve koç istemio o yuzde 2 ay sonra felan denicezsempatiksalakcinni
Allah bilir tabi hemen hamile kalabilecekmiyim bilemiorum inş. bir terslik olmaz..
yaşasın ıspanak kardeşliği kaydirigubbakcemile3
yaprakçım hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah bebiş fazla bekletmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?