Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

benimde canım sıkıldı ömür.melek gelir merak etme.uyumak istiyorum ya da şöyle güzel sakin bi yere gitmek idtiyorum açık havada...çok yorgunum ben yaaaaa

benimde canım sıkıldı ömür.melek gelir merak etme.uyumak istiyorum ya da şöyle güzel sakin bi yere gitmek idtiyorum açık havada...çok yorgunum ben yaaaaa

güzel sakin bir yere gittim ben ordada canım sıkıldısempatiksalakcinni için dar olunca hiç bir yer iyi gelmio insana:gitme:

Ben de sakin bi yer istiyorum..Ama kıpırdayamıyoruz bi yere..Eşimin yoğunluğundan..

benim yine tatile ihtiyacım var.şöyle sakin bi yerde hiç bişi düşünmiyim.yanımda kocam olsun -tatlicadiarzu-

yaprak dökümünde ferhunde bi kere bi yere gitmişti.çok güzeldi orası.istanbul ya da yakınlarıydı sanırım.hatta oranın oğluyla da bişiler yapmıştı :)) neresiydi acaba çok güzel bir yerdi orası..

Yasemin Yaprak size özel mesaj gönderdim..Hemen ilgilenin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…