Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

bayram bana seyahat demek hataya ve adanaya gidiyoz kırkımız çıkıyor 15 kasıma sonra annemlere

oy eren öldürdü beni ya geceden beri saat başı meme istedi kalmadı bişey dolmuyor böyle olunca mama verdim azıcık uyudu yine ama habire kıpırdanıyor ahan da uyanıyor diyorum

obur canavar

Bayram geliyomuş dünürüm napıcaksınız

hiiiç belirsiz ,zaten bu belirsizlik sinirimi bozuyo

konuyu açmadan bekliyorum bakalım nolcak :95:

doymuyor azıcık uyusa 2 saat doluyor da tam dolacak olanı çekiyor az geliyor uyuuyor o ara yarım saat sonra bi daha aynı genelde öyle değildi sarılık için verdiğimiz ilaçta uyuyordu bol bol yetiyordu ama şimdi az uyuyor artık dolmuyor memeler

Dünürüm bi şey bekleme bence gidelim derse süpriz olur daha iyi

Dünürüüüümmmm memnunmusun eşinin akşamları erken gelmesine

doğru elifin kabusu bayramlar
bayram bana seyahat demek
erken gideyim bana baksınlar dimi hehehe beslesinler beni

ben değil canım sadece eren bana da eren için iyi bakıyorlarr

hafta sonu kocam deli etti benii gırtlaklayasım geldi valla

bebeğin altını açtım açınca azıcık bekliyorum hava alsın diye o anda bir hızla kaka yaptı ama ne yapma fışıkrttı resmen üstüme geldi o derece ben de madem yapıyor az daha bekliyim dedim baktım yapmıyor altını sildim bu sefer işedi üstüne neyse bi daha temizledim yeni bez koydum bi daha kaka yaptı bi daha temizledim 2 bez kullandık kocam da diyorki bu işi standarda bağlasan diyorum demez mi buyur dedim sen bağla ben göreyim dedim
sonra buzdolabını açtı bu niye böyle neden bunu böyle yaptın mutfak havlusunda leke var değiştir oy içimi şişirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…