Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

kendime değer veriyoum artık benim bebeği yokken kedişimiz vardı 1 haftalıkkem aldık şimdi 4 yaşında
şamslı olduğum şeyleri düşünüyorum
karışanım yok
imkanlarım kimseye muhtac değilim
kimseye müdanam yok
artı ilk önce kendimi seviyorum
bebeğimi eşimi kedimi
ön planda benim için ailem var diğer herkez ikinci planda

Ben de beni üzen insanlarla hemen ilişkimi keserim..Görüşmem..Ama bu görüşmediğim insanlar ben hastalanıp hastaneye yatınca ziyaretime geldiler..Hastaneden çıkıncada eve geldiler..Gelde görüşme..

eşinin ailesi sanırım vallahi benim görümceyle elti gelmedi çokda iyi oldu ikiside cadı onlardan bana ancak zarar gelir

salak akrabalara kızıp psikiyatriste para veremem
alışveriş yap morali düzelir ben öyle yapıyorum
tv yi değiştirdim hep evdeyim diye 82 ekran led
aldım birde dvd
çok iyi oldu
sıkılınca bakıyorum tv ye

ayyy arkadaşınmı
hemde ailenden bile değil vallahi beni üzen arkadaşa hayatımda yer yok ben 3 senelik arkadaşlığımı tek kalemde sildim
beni hiç dinlemezdi hep kendi anlatırdı bayıltana dek

dış kapının dış mandalı için kendini üzme
elinde olan imkanları düşün
keyfine bak
stres çok etkiliyor hamile kalmayıda hamileliğide

ayyy arkadaşınmı
hemde ailenden bile değil vallahi beni üzen arkadaşa hayatımda yer yok ben 3 senelik arkadaşlığımı tek kalemde sildim
beni hiç dinlemezdi hep kendi anlatırdı bayıltana dek

Benimki de biri 10 senelik arkadaşımda aramızda kavga yoktu ama alınmıştık birbirimize

vallahi ön planda kendi ailem var artık gerisi boş
zaman la iyi insanlar çıkar karşımızageçmişi bırakıp geleceye bakmak lazım

dış kapının dış mandalı için kendini üzme
elinde olan imkanları düşün
keyfine bak
stres çok etkiliyor hamile kalmayıda hamileliğide

Yok be canım sen beni yanlış anladın heralde ben onlar için psikiyatriste gitmiyorum..Bazı sorunlarım vardı..Bebeği de kaybedince doktorum ihtiyacım olduğunu söyledi gittim..

benim hayatımda hep samimi arkadaşlarım oldu ama evimi ikinci plana attığımı anladım
çok samimiyete karşıyım açıça az görüşmek öz görüşmek kaliteli arkadaşlıktan yanayım
çok samimiyet tez ayrılık getiriyor

çokda güvenmemek lazım dr lar herkeze aynı ilaci yazıp gönderiyo
ilaçlar kilo aldırıyo
kiloda ayrı bir depresyon sebebi
ben ciddi bir sorun olmazsa ilaç kullanmıyorum

teşekkür ederim hangi topiğe gitsem adım atsam kimse kalmıyorbide buraya gelim dedim nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…