Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

bitti canım ama ağrım oluyor hele dün çok ağırdı karnım eren de durmadı banyo yaptırdık uyudu ben de uyudum ağrım dinmişti

bitti canım ama ağrım oluyor hele dün çok ağırdı karnım eren de durmadı banyo yaptırdık uyudu ben de uyudum ağrım dinmişti

Benimde kürtajdan bi kaç gün sonra çok ağrım oldu ama hastanedeydim ya orda bi de onu çekmiyim diye iğne yapıp ağrımı kestiler..

Ne zamandan itibaren sayıcam emel ben 23 ünde kürtaj oldum..10 gün kanamam sürdü..

dün eşim erene bağırdı sus diye ne yapsak susmadı çok üzüldüm ama ses etmedim oğlan da sustu
derlerdi de inanmazdım babası bile bağırsa üzülürsün diye

dün eşim erene bağırdı sus diye ne yapsak susmadı çok üzüldüm ama ses etmedim oğlan da sustu
derlerdi de inanmazdım babası bile bağırsa üzülürsün diye

Ay bi lokma çocuk ne anlar niye bağırıyo ki

anladı valla sustu sonra eşim diyorki böyle yapıyorum ama içim gidiyor diyor ama kıyamıyorum bebeğime kimse bağırmasın eren hep gülsün ağlamasın

anladı valla sustu sonra eşim diyorki böyle yapıyorum ama içim gidiyor diyor ama kıyamıyorum bebeğime kimse bağırmasın eren hep gülsün ağlamasın

Bağırmasın ya korkar çocuk daha çok küçük

Kendi kendime konuşayım biraz dayanabilirsem fatmagülü izlemeyi düşünüyorum

eşim daha gelmedi , bende geleli yarım saat oldu ancak çıktım

bırak güzelim şu ağlak zırlak dizileri

yaprak dökümü hariç hiç öyle dizilere bakmıyorum ben artık, ona da artık alışkanlık son bölümler diye

kendini üzcek değil mutlu etçek şeyler izle, yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…