Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Hiç çorba vermedim halecim mamaları haricinde başka bi şey vermiyorum

Ayyy ben düzelir diye bekliyorum:18:

canım esın baskıcımıdır hep kendı dedıgımı olsun ıster
bıde kıskanclıkları nasıl dısarı cıkma kıyafet konusunda falanmı
annemın ıcın oldurmustu bu adam annemm cok kendıne bakan bakımlı bı kadındı bu menburu tanıdıgında makyaj yapca kuafore gıtse sen f... mısın derdı dusun boyle dıye dıye annem vasatlastı ıyıce kendını bıraktı

Baskıcıdır kıskançtırda öyle makyajıma kıyafetime çok karışmaz..Kuaförede giderim..

Baskıcıdır kıskançtırda öyle makyajıma kıyafetime çok karışmaz..Kuaförede giderim..

ıyı barı canımmm benımm
baskıcılık kıskanclık ne yonde oluo bılmem cokmu ozelıne gırıorum senı yakın goruyorum kendıme ondan uzulmenı ıstemıorum zamanla yıpranmanıda ıstemıorum cok gencsın daha umarım duzelır hayatım

bugun müdür geldı bayramda herkes calıscak dedı ben calsımıcam dedım kımden ızın aldı kımden alcam dedım benden dedı almıuorum da gelmıyorumda dedım kac gunudr deli edıyo zaten ben orda 2 yıldır calsıyom bana vasıfsız eleman muamelsı yapıyo salak yaaa aaip sınırlerımı bozdu üstü kapalı bıde sen bana böle yaparsan huzurunu kacırırım dedi banaa naparsın dedım yaa en kötü ceker gıderım dedım

off huzursuz çalışmak çok zor ya

eee artık çek git yani aslıcım bu kadar konuştuktan sonra

Tamam dünürüm işin bitince haber verde yazayım neden geç geldiğini

geldim dünürüm

yemeğimin biri pişti, diğeri de pişmek üzere

çayımı da demledim çamaşırlarımı katlıyım bi yandan şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…