Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Ya kızlar var ya ben bugün bi düştüm anlatamam size..Yüzü koyun kapaklandım..Yere tel çekmişler..Görmedim ama otların arasında kalmış görmeme imkan yok..Ellerim kesildi..Nedir bu ellerimin benim düşmemden çektikleri..Tentürdiyot sürdük oksijenli su ama dikenli teller kesti elimi..Bi şey olur mu

cnmmmdıkkat etsene güzelim bişi olmas inşallah ya

ayy dünürüm ne çok çektin buaralar düşmelerden

bişey olmaz heralde tendürdiyot ,oksijenli su sürmüşsünüz

Dünürüm biraz anlıyo gibi beni..Ama benim istediğimi yapmayı kendine yediremiyo..Benim dediğim olacak diyo..

ömürcüm geçmiş olsun ya dikkat et canım...oksijen felan sürdüğünden siterilize etmişsin saten iyileşmesini bekleyeceksin...

cnm işte cıkamadımm hala cenesi bitmıyooo herıfın offf

benim patronda odamda toplantı yaptı 1,5 saatten fazla ,bende 5de çıktım yukarı aldım çantamı çıktım işten

arkamdan sinirlendi galiba ama napıyım toplantısının bitmesini bekleyip işlerimi mi bitirseydim

ayy dünürüm ne çok çektin buaralar düşmelerden

bişey olmaz heralde tendürdiyot ,oksijenli su sürmüşsünüz

Dünürüm eşim diyo ki yeni ayak çocuklar gibisin..İyi de teli kim koymuş oraya..Benim elimdeki dikiş izleri kaldı zaten gitmiyo..Bi de bunun böyle çizik çizik oldu..Avucumun içinde daha derin bi yara var elimi kapatamıyorum..Acaba doktora göstersem mi? Eşim o dikenli tele baktı pas yoktu ama ben pipiriklendim

Dünürüm biraz anlıyo gibi beni..Ama benim istediğimi yapmayı kendine yediremiyo..Benim dediğim olacak diyo..

aynen devam dünürüm ,konuşmadan olmuyo demek ki

yavaştan yavaştan devam et hatırlatmalara

arada onun dediğini yapıyomuş gibi yap mutlu olsun

aynen devam dünürüm ,konuşmadan olmuyo demek ki

yavaştan yavaştan devam et hatırlatmalara

arada onun dediğini yapıyomuş gibi yap mutlu olsun

Şu telefon işinden bi şey elde edemedim ona sinir oluyorum..Bi cevap vermesem başa döncez..

Bugün atlarla daha çok vakit geçirdim..Hep seyisin yanındaydım..Sonra şöminenin karşısında uyumuşum..Yine de güzeldi..Değişiklik oldu..Dünürüm haklıymışsın keyfini çıkardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…