- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
unutmadımki bende 2 günlüğüne abanta gittim göl kenarında uzuuuun yürüyüşler yaptım, bu akşamda antalyaya gideceğim 1 günlüğüne, sonra önümüzdeki hafta ve diğer günler burada olurum hep, tek fark cep telefonunu çıkardım hayatımdan, açık ama taşımıyorum, evde kitaplığımda duruyor, akşamları bakıyorumömür neyi ikna etti, konuşmayımı eşiyle ?
Amaaan dünürüm okurken heyecanlanmıştımbekle beni temizlik
dayanamadım yaptım testi tek çizgiyi gördüm
Gittim canım..Ne yaptı etti getirdi beni evePöööf tek çizgimiöfff hayallerim suya düştü, bu arada ben geldim, denizciğim sende mi buradasın artık ne güzel kalabalıklaşıyoruz ne var ne yok bakalım nasılsınız, ömür arkadaşına kahvaltıya gitmiş herhalde
Benimki adam olmaz dünürüm..
tek çizgi canımcın zaten beklediğim bişey olduğu için bende hayal kırıklığı olmadı
denizcim de geldi buraya şekercim
sen gez bakalım unut bize
ömür enişteyi ikna etti gitti kahvaltıya
unutmadımki bende 2 günlüğüne abanta gittim göl kenarında uzuuuun yürüyüşler yaptım, bu akşamda antalyaya gideceğim 1 günlüğüne, sonra önümüzdeki hafta ve diğer günler burada olurum hep, tek fark cep telefonunu çıkardım hayatımdan, açık ama taşımıyorum, evde kitaplığımda duruyor, akşamları bakıyorumömür neyi ikna etti, konuşmayımı eşiyle ?
noldu yine dünürüm naptı hain kurt yine
Laptopu evde benden bi şey istedi açıp söyliycekmişim..
Benim yazdığım mesaj görünmüyo
gıcık
bende de gözükmüyo kontrol panelinde en son kendi mesajım varmış gibi
nasılsınız kızlar
ömür kahvalatı nasıl geçti
emel bebiş nasıl oldu
oy cnm ya sağlık ocağına gidip bi sor istersen kaka neden yapmıyorvalla düne göre iyi ama devam yani kaka yapamadı dün
İyidir meldacım..Kahvaltı iyiydi kocam turp sıktı yine..
oy cnm ya sağlık ocağına gidip bi sor istersen kaka neden yapmıyor
laptoptan bilgi istemiş değil mi geçmişi okudumm :)
ee bişeler yapmasaydı şaşırtıcı olurudu
Yine tüm gıcıklığı üstünde
dünün üstüne bikaç gün dayansaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?