Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

tahmin etti heralde de sus içinde kalsın di mi ama

Bazı insanlar geveze oluyo sinemada bile konuşuyo..

Cep telefonlarıda çalıyo bi de konuşuyolar..

Biz genelde pazartesi günleri sabah matinesine gidiyoruz kimse olmuyo Kocam hiç sevmiyo kalabalığı

Bazı insanlar geveze oluyo sinemada bile konuşuyo..

Cep telefonlarıda çalıyo bi de konuşuyolar..

Biz genelde pazartesi günleri sabah matinesine gidiyoruz kimse olmuyo Kocam hiç sevmiyo kalabalığı

benimkinde de o takıntı var gündüz sinemaya gitmez

ya diyorum ne farkediyo ki gece olmuş gündüz olmuş

benimkinde de o takıntı var gündüz sinemaya gitmez

ya diyorum ne farkediyo ki gece olmuş gündüz olmuş

Kalabalık oluyo diye gitmiyo benimki böyle iç içe oturmak işine gelmiyo

Seninki de ilginç dünürüm

aile apartmanı

birbirimize gelip gitmek yerine netten mi yazışıyoz
vallla mı allah sizi napmasınnn emiiii olummmm yan yana otursanızaaaaaa bakışarakkk iki dünürrrrrrrr çay yapın kısır yapınnnn eee beni de çağırmayı unutmayınnn sakın

ehehehehehe yok be gencecik çıtırsınız dahaaaa meleğin avatarı çizggi film dahaa
Canım yaşlı insanlar çizgi film izleyemez mi oturuyo torunuyla izliyo
vallla mı allah sizi napmasınnn emiiii olummmm yan yana otursanızaaaaaa bakışarakkk iki dünürrrrrrrr çay yapın kısır yapınnnn eee beni de çağırmayı unutmayınnn sakın

Dünürüm çalışıyo emekli olamadı dahaÖğlen işten çıksın yapcaz kısır yiycez..Sen gelme biz dedikodu yapcaz

ehehehehehe yok be gencecik çıtırsınız dahaaaa meleğin avatarı çizggi film dahaa
Canım yaşlı insanlar çizgi film izleyemez mi oturuyo torunuyla izliyo

Dünürüm çalışıyo emekli olamadı dahaÖğlen işten çıksın yapcaz kısır yiycez..Sen gelme biz dedikodu yapcaz

emekli olamadım az kaldı

torun napıyo dünürüm kahvaltısını verdin mi ,

annesi babası işe giderken sana bırakıyo ya

yıllardır sen bakıyon emekli olunca ben bakarım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…