ihtiyacım yok valla mutluyum ben onlarla
Dünürüm burdaki topiklere baktımda onunla ilgili bi şey bulamadım..Senin ihtiyacın olmadı mı ne güzel
bundanmısekercım
benden
gızlıkonusuosunuz
darıldımmvalla
gıdeyımm
rahatrahat
konusunn
ozamancanımm
sosisi canım isterse yerim
maretin kokteyl sosisisni alıyorum canım
Hale sana da söyliyim canım göğüs büyütücü arıyorum
hehehhehbenbırazalınganımm
kusurabakmacanımm
gogusbuyutucusutyentarzıbıseymııı
goguslerınkackııcanım
gezerkengordumm
modaymıssburenk
Şu anda 80 büyük geliyo sinir oldum
canımbenımmm
saglıgınyerındeolsunda
esınmıbısey
dıoyoksa
cokrahatsızoluosun
desteklı
sutyenlerdentakabılırsın
Göğüs büyütme kürünü en erken 16 yaş ile en fazla 30 yaş arasında önermekteyim. Bu kürün uygulama süresi 1 yıl sürmektedir. Üç aşamalı bitkisel kür önermekteyim. Uygulanacak kürlere paralel olarak beslenme programı da verilmektedir. Bir yıl süren 3 aşamalı kür sonunda göğüs (meme) enaz yarım en fazla 1 beden büyümektedir.
Bu kürü sipariş vermeden önce, adetin üçüncü gününde FSH, LH ve Prolaktin hormon tahlilleri yaptırılarak sonuçlarının bize fakslanması gerekmektedir. Tahlil sonucuna göre kürü önerip öneremiyeceğimize karar verilmektedir.
Vazgeçtim hormon tahlili istiyo bi de bunun için kan mı vercemKüçük kalsın
amancanımmGöğüs büyütme kürünü en erken 16 yaş ile en fazla 30 yaş arasında önermekteyim. Bu kürün uygulama süresi 1 yıl sürmektedir. Üç aşamalı bitkisel kür önermekteyim. Uygulanacak kürlere paralel olarak beslenme programı da verilmektedir. Bir yıl süren 3 aşamalı kür sonunda göğüs (meme) enaz yarım en fazla 1 beden büyümektedir.
Bu kürü sipariş vermeden önce, adetin üçüncü gününde FSH, LH ve Prolaktin hormon tahlilleri yaptırılarak sonuçlarının bize fakslanması gerekmektedir. Tahlil sonucuna göre kürü önerip öneremiyeceğimize karar verilmektedir.
Vazgeçtim hormon tahlili istiyo bi de bunun için kan mı vercemKüçük kalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?