Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

ben her gün önce 3.30 da kalkıyorum sonra 6.30da ondan sonra erenin uyumasını bekliyorum ki azcık işm yapayım ya da uyuyayım yoksa bişey yapamıyorum

bana çekmiş en ufak tıkırtıda uyanırım eşim çok şikayetçiydi benden öksürse gözüm açılır eren de ben gibi ama saat 23.00 dedin mi top atsan uyanmaz oğluium maşallah

ben her gün önce 3.30 da kalkıyorum sonra 6.30da ondan sonra erenin uyumasını bekliyorum ki azcık işm yapayım ya da uyuyayım yoksa bişey yapamıyorum

zor valla çocukla ya ,maşallah ama herkes 40 gün annesinden kayınvalidesinden ayrı kalmaz ,sen tek başına hallettin başından beri

görümcem annesinde kalıyo ,40ı çıkınca kendi evine çıkıcak

gerçi o yeni eve taşınıcak o yüzden bekliyo heralde

bazen bizimki diyor ki geri yollayalım ereni düzenimizi bozdu sanki hiç onsuz yaşamamışız gibi diyor şakadan tabiiii

ne yaparsın mecburen iyi oldu aslında düzenimi kurdum bi de ev işini halletsem süper olacak

bekle bakalım ne kadar oldu ki

geçen ay 1inde olmuştum ,bir gün önce geliceğini varsaysak bugün 6. gün oluyor

ama test yaptım negatif

eşime söyledim test yaptım negatif diye

pozitif olsa da bişey değişmicek zaten dedi

şuan pozitif olmasının gerginliğini yaşayamıcam seninle deyip kapattım konuyu

bu konuda tavrı net yani :96:

Son düzenleme:

eşin böyle diyorsa umarım adet olursun

biliyorum canım o yüzden adet olmak istiyorum hamile olmak değil

bu gerginliği yaşamak istemiyorum ,

oldu da hamile kaldım kabul etti diyelim sanki bebek sadece benimmiş gibi davranıcak eminim

onun tavrına sabredemem ,o yüzden rabbim eğer hayırlıysa nasip etsin bebeği

gerçi şuan hamile olduğumu hiç sanmıyorum ama insan düşünüyo işte

haklsın sen eşini biliyorsun hakkında hayırlısı olsun umarım eşin istediğinde hemen hamile kalırsın senin gibi iyi güzel bir yavrun olur

haklsın sen eşini biliyorsun hakkında hayırlısı olsun umarım eşin istediğinde hemen hamile kalırsın senin gibi iyi güzel bir yavrun olur

sağol canım benim inşallah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin rabbim

ömürle ben bulmuşuz bu enteresan adamları işte

valla bulmuşsunuz herşey çocuk değil elbet ama kadın olunca anne olmak sanki içinde varmış gibi belli bir yaşa gelince istiyor insan

hey allam cvba bak yaa bosver elıfcım hayırlısı yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…