neden böyle söylüyorum hayatım biliyormusun.istemeden sevmeden çalışmak çok zor aslıcım ,inşallah en kısa zamanda iyi bir iş bulur çıkarsın
hiç sanmıyorum ebrucum ,eşimin ve anlattığı kadarıyla ömürün eşinin tavrını iyi biliyorum ve tahmin ediyorum bu konuda
içinde yoksa bir insanın zorlamıcaksın
Yok canım nerdeeee benim oldu da noldu canıma okudu
KIZLAR yaa bana burda artık iy bişeyde söyleseler ben cok mutsuzum iş ary dönüş yok b yerden cok sıkıldım artık yaa psıkojıkman cöktüm sabah yatakta kalakmıyorm işe degıl işkenceye gıdıyorum gibi gelıyo ya cok yoruldummm
neden böyle söylüyorum hayatım biliyormusun.
bende aynı şeyi yaşadım.hatta daha beterini yaşadım ama inanki çocuk olduktan sonra deli gibi düşkün oluyorlar.
hemde bunaltıcı ve seni sıkıcı bir düşkünlük.allah onlara öyle bir sevgi veriyorki sen bile anlamıyorsun ne olduğunu.diyorsunki bu benim kocammı?
:44: :44:
elifim dua et banaaaaa sende sıkma canını rabbım verdıyse bıle vardır bı bıldıgı üzülmeeee
inşallah canımcım istemeden çalışmak nasıl bir eziyet biliyorum ,tez zamanda inşallah
öyle güzelim ya rabbim hayırlısını nasip etsin ,bebeğimle sınamasın beni inşallah
adet olayım da kurtulayım
nasıl oldu ne zaman oldu ben niye bilmiyorum.
:44: :44:
Gelmiyosun ki canım bilesin..Hamileydim düşük yaptım
hoşgeldin canım nasılsın.bir yazamadımmmmm
ah canım ya hiç haberim yok.çok üzüldüm.neyse ama bundada vardır bir hayır diyelim.
ne kadarken düştü peki hayatım.
bu arada benimkide 2. çocuğu istiyor.bir süredir baskı yapıyor bana bakalım ne olucak.
ben istemiyorum ama
8 haftalıktı canım..
ay canım inanki çok üzüldüm.peki sebebi neymiş.bu ara çok duydum düşük yapan ya.niye böyle oluyor anlamadım.
O gece ateşim yükselmişti tansiyonum çıkmıştı sebebi o canım..Tansiyon ilacı kullanıyorum bu arada artık yüksek tansiyonlu bi insanım..
canım çok geçmiş olsun.o zaman sen kendine çok dikkat etmelisin.
benim eltimde 9. ayında gebelik zehirlenmesinden komaya girdi.onunda tansiyonu çok yükselmiş meğerse.ama kimse anlamamış.kadıncağız az daha ölüyordu.
ilaçlarını sakın ihmal etme hayatım olurmu?
allah yardım etsin canım ya.zor vallahi çocuk büyütmek.ağlayıp duruyor ne yapacağımı şaşırdım hep taşınmak istiyor o da yetmiyor gezinmek istiyor
ağlayıp duruyor ne yapacağımı şaşırdım hep taşınmak istiyor o da yetmiyor gezinmek istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?