Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

neden böyle söylüyorum hayatım biliyormusun.
bende aynı şeyi yaşadım.hatta daha beterini yaşadım ama inanki çocuk olduktan sonra deli gibi düşkün oluyorlar.
hemde bunaltıcı ve seni sıkıcı bir düşkünlük.allah onlara öyle bir sevgi veriyorki sen bile anlamıyorsun ne olduğunu.diyorsunki bu benim kocammı?
:44: :44:

:18::18::18:

bilmiyorum canım ya haklısın belki de ama umudumu kaybetmiş hissediyorum bu konuda kendimi

elifim dua et banaaaaa sende sıkma canını rabbım verdıyse bıle vardır bı bıldıgı üzülmeeee

inşallah canımcım istemeden çalışmak nasıl bir eziyet biliyorum ,tez zamanda inşallah

öyle güzelim ya rabbim hayırlısını nasip etsin ,bebeğimle sınamasın beni inşallah

adet olayım da kurtulayım

öle deme cnm yaa belkıde hersey düzelcek varsada bılmezsınn kii

Gelmiyosun ki canım bilesin..Hamileydim düşük yaptım

ah canım ya hiç haberim yok.çok üzüldüm.neyse ama bundada vardır bir hayır diyelim.
ne kadarken düştü peki hayatım.
bu arada benimkide 2. çocuğu istiyor.bir süredir baskı yapıyor bana bakalım ne olucak.
ben istemiyorum ama

8 haftalıktı canım..

ay canım inanki çok üzüldüm.peki sebebi neymiş.bu ara çok duydum düşük yapan ya.niye böyle oluyor anlamadım.

O gece ateşim yükselmişti tansiyonum çıkmıştı sebebi o canım..Tansiyon ilacı kullanıyorum bu arada artık yüksek tansiyonlu bi insanım..

O gece ateşim yükselmişti tansiyonum çıkmıştı sebebi o canım..Tansiyon ilacı kullanıyorum bu arada artık yüksek tansiyonlu bi insanım..

canım çok geçmiş olsun.o zaman sen kendine çok dikkat etmelisin.
benim eltimde 9. ayında gebelik zehirlenmesinden komaya girdi.onunda tansiyonu çok yükselmiş meğerse.ama kimse anlamamış.kadıncağız az daha ölüyordu.
ilaçlarını sakın ihmal etme hayatım olurmu?

Sağol canım..İlaçlarımı içiyorum..

ağlayıp duruyor ne yapacağımı şaşırdım hep taşınmak istiyor o da yetmiyor gezinmek istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…