Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Bıdık kucağımda hale..

Bıdık oğlum rahatsız ediyosun beni lütfen aşağıda yatarmısın dedim kocam koptu kibarlığa bak diye

Ağırlaştı artık taşıyamıyorum

evet ya mavi neden aldı ki??eşim hayatta almaz o renk ya beyaz yada gri metalik favorisi şimdi eşimde reklamlarda gördü yeni micra çıkmış ona baktık beğenmedi pek küçük dio benimkide alacak ama icraat yok şimdilik

Aslında galeriden yarın getirecekler bugün işimiz var diye almadık..Değiştirme şansımız vardır..Söylesem kızar mı acaba:26:

Aslında galeriden yarın getirecekler bugün işimiz var diye almadık..Değiştirme şansımız vardır..Söylesem kızar mı acaba:26:

yani ne bileyim orada sormadımı sana hiç renk seçimini yaparken??? sene sonu ya elde kalmış olmasın mavi renk belki uygun gelmiştir fiyatı eşine...iyi bir dille söyle ne olacak ki...

bencekızargıbımıgelıoooo
gercıesınısen
dahaıyı
tanırsında
banaoylegeldınedense
bencearabancokguzel
resımdekıaraba
rengıdemodelıdeguzell
mavıugurludagelır
nazardankorur
tabısenbulırsın
hayatım

aman canımm
gece dıkkat etkendınehayatımmm:89::89:
:78::78::78:
yani ne bileyim orada sormadımı sana hiç renk seçimini yaparken??? sene sonu ya elde kalmış olmasın mavi renk belki uygun gelmiştir fiyatı eşine...iyi bir dille söyle ne olacak ki...

Orda vardı metalik renk, beyaz gibi renkler.. Bi söyliyim bakalım..
Süprizdi ya onun için hiç bi şey sormadı bana..

Son düzenleme:

Bana da kızar gibi geliyo hale

Tamam yaprakcım git dinlen..Ben de kaçarım birazdan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…