- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
melekcımm
koftemıcektıcanınn
buyurtatlımm
iyiyim sen nasılsın hoşgeldin
hosbuldumcanımm
bacagımdızımagrııoo
korkuom
amelıyatdıye
canımmm
sızesıcakcorbay
ayaptım
hoşbuldum canım sende hoşgeldin
Dünürüm testi yaptın mı bana bu çıktı
Oyuncu cadı
Aklınız muzırlığa çok iyi çalışıyor. Zeki olmanız yetmiyormuş gibi, hayli kapsayıcı bir mizah duygunuz da var. Eğlenmeyi seviyorsunuz. Nadiren kederleniyor, sevdiklerinizin yüzlerini asmalarına katlanamıyorsunuz. Bütün evlerin pencerelerinden neşe taşsın istiyorsunuz. Bunun için de oyunlar, şakalar, sürprizler icat ediyor; o bir anlık neşe hali için akla gelmeyecek şeyler yapıyorsunuz. Sonra o mutlu kalabalığı bir kenardan izleyip tebessüm ediyorsunuz. İşte sizin için hayatın anlamı da bu... Neşeniz daim, dostluklarınız sonsuz olacak.
Geliyorum kızlar adam rahat bırakmıyo
Hoşgeldin halecim
Dünürüm testi yaptın mı bana bu çıktı
Oyuncu cadı
Aklınız muzırlığa çok iyi çalışıyor. Zeki olmanız yetmiyormuş gibi, hayli kapsayıcı bir mizah duygunuz da var. Eğlenmeyi seviyorsunuz. Nadiren kederleniyor, sevdiklerinizin yüzlerini asmalarına katlanamıyorsunuz. Bütün evlerin pencerelerinden neşe taşsın istiyorsunuz. Bunun için de oyunlar, şakalar, sürprizler icat ediyor; o bir anlık neşe hali için akla gelmeyecek şeyler yapıyorsunuz. Sonra o mutlu kalabalığı bir kenardan izleyip tebessüm ediyorsunuz. İşte sizin için hayatın anlamı da bu... Neşeniz daim, dostluklarınız sonsuz olacak.
Geliyorum kızlar adam rahat bırakmıyo
Hoşgeldin halecim
bacağına ne oldu hayırdır
geçmiş olsun hale noldu dizine
hafta içi kahvaltı yapamıyoruz malesef canım
saolaasınncanımm
korkuyorumm
amelıyatdıceklerdıyeetatlımm
dızımagrıvar
amabılegımedevuruyor
kalcakemıgımede
sagtaraftabılmıorumm
doktorda
bıseybbulamadı
ılacverdı
gecmedıhala
Hale pekmezi yiyen benim kocam değil
Bıdık iyice kendine geldi artık onunla ilgilendik biraz
takılıorummm bıtanemmsana
guldureyım ıstıomm senı
bıdıkk
ayıldımı ıyıce
veterınerdekalmadımıhıc
tatlımm
battanıyeormustum
onasarınnbıdıgımı
canımcım yazarken kelime aralarında boşluk bıraksan tab tuşuna basarak bence iyi olur okurken gözlerim karışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?