beenn gelldiimmmmmm..... çokk fırlamaa yaaaa şimdi yalandan uyuyoo gibi..gözünü açıp kapatıyor daha tam dalmadıı
meleğimm elifimm napıyorsunnnn...çok özledimm senii
Kafam karışık , işimden herşeyden sıkıldım bir değişiklik istiyorum, mesela yurtdışına taşınmak istiyorum, sabahları La Seine (sen nehri) 'nin kıyısında bir cafede sabah kahvemi yudumlarken o günkü derdimin sadece hangi mağazadan alışveriş yapacağıma karar verememek olmasını istiyorum, öğleden sonra jetime atlayıp venedikte gondol sefası yaparken moda dergileri okumak istiyorum, akşam yağmurlu londra sokaklarındaki bir resturantta ton balıklı salata ve portakal suyu içip, gece boyu yağmurda yürümek istiyorum ellerim üşüye üşüye... sonra tüm şehri kuşbakışı gören bir çatı katı evim olsun tüm italyayı seyrederek uykuya dalayım istiyorum :82:
Kafam karışık , işimden herşeyden sıkıldım bir değişiklik istiyorum, mesela yurtdışına taşınmak istiyorum, sabahları La Seine (sen nehri) 'nin kıyısında bir cafede sabah kahvemi yudumlarken o günkü derdimin sadece hangi mağazadan alışveriş yapacağıma karar verememek olmasını istiyorum, öğleden sonra jetime atlayıp venedikte gondol sefası yaparken moda dergileri okumak istiyorum, akşam yağmurlu londra sokaklarındaki bir resturantta ton balıklı salata ve portakal suyu içip, gece boyu yağmurda yürümek istiyorum ellerim üşüye üşüye... sonra tüm şehri kuşbakışı gören bir çatı katı evim olsun tüm italyayı seyrederek uykuya dalayım istiyorum :82:
Ben mesela dağa çıkmak istiyorum hemde bu karda kışta
Öyle bi yerde olabilir sessiz olsun yeter..B de kocam olmasın o sessizliği bozar:97:bende karadenizde yaşamak istiyorum ,şöyle yeşillikler arasında önünden bir dere falan aksın
huzurlu olsun herşey istiyorum ,kalabalıktan uzak sakin sessiz :97:
Kazakistana gidiyor o , hala konuşuyoruz soğuk soğuk :95:
deniyorum link vermiyo o sitede...
ben kuzeye çorba yapıp geliyorumm..,
anacımm çocuk olunca bi çift lafın bile olmuyo görüyorsunuz değilmii..
hiç bişeyi tam ypamıyorumm:84: gelecem yinee..şu uyumuşken yapimde yoksa hayatta izin vermez:2:
Kopamadıkne onunla oluyor ne de onsuz duruma bak...
Hem ayrıcaaa bunlar hayal değil bir gün geçekleştireceğim yazacağım size şuan gondoldan yazıyorum diyeceğim
deniyorum link vermiyo o sitede...
ben kuzeye çorba yapıp geliyorumm..,
anacımm çocuk olunca bi çift lafın bile olmuyo görüyorsunuz değilmii..
hiç bişeyi tam ypamıyorumm:84: gelecem yinee..şu uyumuşken yapimde yoksa hayatta izin vermez:2:
Öyle bi yerde olabilir sessiz olsun yeter..B de kocam olmasın o sessizliği bozar:97:
Kopamadıkne onunla oluyor ne de onsuz duruma bak...
Hem ayrıcaaa bunlar hayal değil bir gün geçekleştireceğim yazacağım size şuan gondoldan yazıyorum diyeceğim
günaydın kızlar.nasılsınız bakalım.
nasıl gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?