Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Kafam karışık , işimden herşeyden sıkıldım bir değişiklik istiyorum, mesela yurtdışına taşınmak istiyorum, sabahları La Seine (sen nehri) 'nin kıyısında bir cafede sabah kahvemi yudumlarken o günkü derdimin sadece hangi mağazadan alışveriş yapacağıma karar verememek olmasını istiyorum, öğleden sonra jetime atlayıp venedikte gondol sefası yaparken moda dergileri okumak istiyorum, akşam yağmurlu londra sokaklarındaki bir resturantta ton balıklı salata ve portakal suyu içip, gece boyu yağmurda yürümek istiyorum ellerim üşüye üşüye... sonra tüm şehri kuşbakışı gören bir çatı katı evim olsun tüm italyayı seyrederek uykuya dalayım istiyorum :82:

Sen o çocuktan yurtdışı yüzünden ayrılmamışmıydın keşke değerlendirseydin bu fırsatı

asistanın falan olurum ben simoş ,sen dert etme ben sana alışveriş edilecek yerler listesi hazırlarım günlük

kız cadı bende çok şey istiyorum ama olmuyor malesef o yüzden napıyoruz elimizde olan şartlarda kendimizi mutlu etmeye çalışıyoruz

deniyorum link vermiyo o sitede...
ben kuzeye çorba yapıp geliyorumm..,
anacımm çocuk olunca bi çift lafın bile olmuyo görüyorsunuz değilmii..
hiç bişeyi tam ypamıyorumm:84: gelecem yinee..şu uyumuşken yapimde yoksa hayatta izin vermez:2:

bende karadenizde yaşamak istiyorum ,şöyle yeşillikler arasında önünden bir dere falan aksın

huzurlu olsun herşey istiyorum ,kalabalıktan uzak sakin sessiz :97:
Öyle bi yerde olabilir sessiz olsun yeter..B de kocam olmasın o sessizliği bozar:97:
Kazakistana gidiyor o , hala konuşuyoruz soğuk soğuk :95:

Kopamadınız yani birbirinizden

Tamam canım kolay gelsin

Kopamadık ne onunla oluyor ne de onsuz duruma bak...
Hem ayrıcaaa bunlar hayal değil bir gün geçekleştireceğim yazacağım size şuan gondoldan yazıyorum diyeceğim

hadi çabuk yap ta gel

Öyle bi yerde olabilir sessiz olsun yeter..B de kocam olmasın o sessizliği bozar:97:

kocaları bırakıp kaçalım biz karadenize :97:

Kopamadık ne onunla oluyor ne de onsuz duruma bak...
Hem ayrıcaaa bunlar hayal değil bir gün geçekleştireceğim yazacağım size şuan gondoldan yazıyorum diyeceğim

inşallah güzelim

günaydın kızlar.nasılsınız bakalım.
nasıl gidiyor.

günaydın ebrucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…