Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Nasıl geçti bugün?

ayyy sorma 3 kişi fire verdi gelmediler teyzelerle ben kaldım başbaşa çok dua aldım o kesin

evi görünce pırıl pırıl kayınvalidemin arkadaşları maaşallah sana kayınvaliden de görseydi dediler

bu arada teyzelerden biri sponsorum olup yaptığım takıları satışa sunacak gittiği günlerde

çok yoruldum ancak oturabildim köşeme

Teyzelerle mi oturdunNe satcan kız takıları yap yap tak

Teyzelerle mi oturdunNe satcan kız takıları yap yap tak

hani msn den gördüğün saworaski taşlı takımlar var ya onlar gibi yüzük olarak taşlı tek taş gibi yada yanyana sıralı taşlı yüzükler yap dedi ben pazarlarım die tembihledi çok şeker bir kadıncağız ya çok sevdim

yaptığım başka kolyede boynumdaydı bugun saçlarım da açıktı çok beğendiler onu da

İyi yaprak pazarlamacında hazır

Sen evde zaten saçını açmıyo musun

Benim burda bi komşum var..Kapalı..Süslü kapalılardanama 11 yıllık komşum daha ben bile saçını görmedimEvde bile kapatıyo..

yok o kadar da değil açık benim evde ...bu gelen teyzelerde misafirlikte açılıyorlar ay hemde tarak ve saç spreyiyle gelmiş saçına şekil verdi hemencecikk kadınlar yaşlı ama bakımlılar valla

yok o kadar da değil açık benim evde ...bu gelen teyzelerde misafirlikte açılıyorlar ay hemde tarak ve saç spreyiyle gelmiş saçına şekil verdi hemencecikk kadınlar yaşlı ama bakımlılar valla

Kokoşlar

Benim annemde çok süslüdür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…