Seveeeerrrrr ama seni tanımıyo ki tanımadığı için kim bu diycek..
annemin komşusunun akrabası yeni evlendi dersin çok canım ısındı kaynaştık die gevelersinn:82::82::82::82::82::82:
valla kocam alıştırdı önce gezerek uyttu sonra ayağındasalladı gündüz böyle yapıyor gece ama koyuyorumbeşiğe ağlayınca sallıyorum susunca duruyorum ona alıştırdım ama gündüz oynatıyor beniiresmen senle oynuo oöyle işte alıştırmayalım kucağa dioruz ama alışıolar bi şekilde:97:
Sen çalışınca nolcak bakalım emel ne kadar kaldı çalışmaya
Uydururuz bi şeyler
dünürüm kusura bakma yemek yedim geldim
benimki de aynı ,dün akşam diyorum ki ustalardan biri çocuk istiyo çok ,tedavi oluyolarmış galiba
ben müsait bir zamanda göreyim onu da konuşayım delirmesin ne çocuğu dedi
sen istemiyon bari millete karışma
yaprakçım nbr? :79:
örtmenim ömür hala beni sevdiğini yazmamış ama
buarada ne yedim : mercimek köftesi
Mercimek köftesi miiiii
Amaaannn dünürüm napıyım bu ayı bi atlatıyım da gitcem spiral taktırıcam:78:
spiral miiii iyimi o beee??? sen öle mi hamile kalmıştın ömürr
Yok ben öyle kalmadım ilk defa taktırcam:78::78:
Takılmasından mı ondan ben de tırsıyorum ama napıyım tek çare o geliyo şu anda..ay ben tırsarım ondan taktıramam
araştırdınmı canım ??
benim annemler taktırırlardı eskiden sonradan bu haplar çıktı şimdide haplardan sağlığı bozulanlar varmış bende korkuyorum valla ne yapsak diye
hap sakın kullanma derim ben de kandda pıhtılaşma yaptı bu yüzden bir düşük yaşadım eren de de 9 ay iğne oldum göbektenaraştırdınmı canım ??
benim annemler taktırırlardı eskiden sonradan bu haplar çıktı şimdide haplardan sağlığı bozulanlar varmış bende korkuyorum valla ne yapsak diye
Takılmasından mı ondan ben de tırsıyorum ama napıyım tek çare o geliyo şu anda..
Ben hap kullanmak istemiyorum ama korkarsam ona kalıcam heralde
Takılmasından mı ondan ben de tırsıyorum ama napıyım tek çare o geliyo şu anda..
Ben hap kullanmak istemiyorum ama korkarsam ona kalıcam heralde
hap sakın kullanma derim ben de kandda pıhtılaşma yaptı bu yüzden bir düşük yaşadım eren de de 9 ay iğne oldum göbekten
taktırmaktannnn :18::18::18::18:muayene olurken bile kasılıyorum
can mı acıtıyor takılırken???
Arkadaşıma sordum acımıyo dedi..
Güvenli bi yol gibi geliyo bana:78:
ne varsa eskilerde var
Bi gidebilsem doktora :78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?