Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Aman yılbaşında nolcak işte oturup hep beraber tv izleriz..Bi kaç kadeh içki içer bizimkiler başka nolcak..

Hyrola ömür kaçamak mıyaptın bugün yoksa

sorma ya hiç bitmiyor demi iş güç ne olcak bizim bu halimiz

Heeee abla evden kaçtım

Kuaföre gittimde abla ama taytla gittim..Eşim gelmeden evde olmam gerekiyodu onu konuştuk elifle

Benim elimdeki dikiş izi hala geçmedi geçmeyecek heralde:84:

Boşver iyi yapmışsın arada ister böyle vakalar ama sen yinede dikkatli ol hemde taytla gittin haa kızıyormu giymene anacım seninkide tam dayaklık haa

Yakalancam bi gün bu sefer hiç çıkarmıycak dışarı kapıyı kitliycek bi de

Tayta kızıyo özellikle açık renk olanlara

hastanede bayılıp düştüğünde kesilen yer mi

Evet dünürüm ya doktor geçer dedi beni kandırdı galiba dikiş izi kaybolur mu hiç dimi geçen bi arkadaşım kız intihara mı teşebbüs ettin diye sordu iyice moralimi bozdu..

Evet dünürüm ya doktor geçer dedi beni kandırdı galiba dikiş izi kaybolur mu hiç dimi geçen bi arkadaşım kız intihara mı teşebbüs ettin diye sordu iyice moralimi bozdu..

bileğinde miydi ki iz? ne densiz insanlar var

geçer heralde bilmiyorum ki :44:

Benim elimdeki dikiş izi hala geçmedi geçmeyecek heralde:84:

Canım ya ufakta olsa izi kalır izlerin benim ayağımdada var hemde upuzun

Yakalancam bi gün bu sefer hiç çıkarmıycak dışarı kapıyı kitliycek bi de

Tayta kızıyo özellikle açık renk olanlara

Amann dikkat et o zaman sende açık renk giydin herhalde
Geçen bende aldım siyah uzun kazakla filan giyiyorum bide şu uzun çizmeler varya zoro gibi onlardan aldim taytla yada dar paça kotlarla giyiliyor

bileğinde miydi ki iz? ne densiz insanlar var

geçer heralde bilmiyorum ki :44:

Bileğime çok yakın yerde dünürüm hatta doktor dikerken direkten dönmüş demiş..

Ama buraya bi bileklik alayım şöyle kocaman insanların dikkatini çekiyo.

Bi de dünürüm arkadaşımı bi görsen geçen ay güne geldiler ya beni mutfağa çekip soruyo..Yani bi şey var ben anlatmıyorum ağzımdan laf alcak..

Geçmiycek kalcak mı yani

Krem rengiydi taytım Ama bende uzun çizmelerle giydim abla bi de bi tek kuaför görüyo yani beni nolcak ama anlatamam işte

Geçmiycek kalcak mı yani

Krem rengiydi taytım Ama bende uzun çizmelerle giydim abla bi de bi tek kuaför görüyo yani beni nolcak ama anlatamam işte

Dikişi estetik yaptıysa belli olmaz zaten canım benimkiler içten dikildi ip gibi uzun duruyor

Seninki açık renkmiş benimkide olsa isyemez herhalde benim aldığım siyahtı anlamıyorlar işte hayatım bazen sen ne dersen de kendi bildiklerinden şaşmazlar çünkü

Bana iz kalmaz demişti doktor estek mi yaptı acaba:26:

sanada iyi geceler elifcim görüşürüz

Öyle dediyse estetik yapmıştır o zaman.
Benim sağ göğsümde var mesela izi hiç belli olmuyor 5 dikiş filan vardı

Ay abla içime su serptin valla insanlar abuk subuk sorular soruyo..Yaza kadar geçer o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…