Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Hoşbulduk dünürüm..Düşündüm düşündüm niye ben gidiyorum ki ihtiyacı olan o..Gidicem alcam ilaçları kendimi uyuşturucam..O yüzden vazgeçtim..

Supla ne ya:44:

eşine söyledin mi böyle?

supla hani yemek tabaklarının en altına koyuyolar ya o, öyle bi bahsediyolar ki suplasız yemek yememişler sanki hayatlarında

Son düzenleme:
İkimizde konuşmuyoruz..Bi de bugün arkadaşlar aradı çağırdılar..Gelmiyelim dedik bi ısrar bi ısrar..

Gitmek zorunda kaldık..

herkes 20-22-23te anne olmuş

konuya takıldım kaldım

16 yaşında anne olan var ,düşündüm de 10 yaşında çocuğum olurdu 16da anne olsam

facebook'da biçok arkadaşımın anne olduğunu görüp şaşırıyorum :97:

Aslında 22 den sonra normal dimi..

Ben 17 yaşımda anne olsam 14 yaşında olcaktı Beraber büyümüş olcaktık

23-24 normal geliyo bana

biz daha ikna etçez de çocuk yapçaz :96:

eşime diyorum sen ikna olana kadar yaşlancan çocuğu büyüdüğünde dedesi gibi olcan çok da umurumda diyo

23-24 normal geliyo bana

biz daha ikna etçez de çocuk yapçaz :96:

eşime diyorum sen ikna olana kadar yaşlancan çocuğu büyüdüğünde dedesi gibi olcan çok da umurumda diyo

Beni de gündeki arkadaşlar spiral taktırmama konusunda ikna ettiler..Delimisin bırak olursa olsun diyolar..Kararsız kaldım şimdilik askıya aldım..:97:

Beni de gündeki arkadaşlar spiral taktırmama konusunda ikna ettiler..Delimisin bırak olursa olsun diyolar..Kararsız kaldım şimdilik askıya aldım..:97:

biliyosun ilk başta bende dedim spiral taktırırsan anne olma ihtimalini tamamen ortadan kaldırırsın diye

haklı arkadaşların , anne olmayı istiyosun taktırmasan daha iyi

biliyosun ilk başta bende dedim spiral taktırırsan anne olma ihtimalini tamamen ortadan kaldırırsın diye

haklı arkadaşların , anne olmayı istiyosun taktırmasan daha iyi

Evet sende dedin canım hatırlıyorum..Ben anne olmak istemez miyim her şeyden çok hemde..Ama eşim aklıma gelince vazgeçiyorum bu deliyle mi uğraşcam diye..

Dünürüm pardon anne olmayı istiyosan okudum ben mesajını sen istiyosun yazmışsın yanlış cevap oldu biraz..:78:

annemi aradım bana yine hamile olanları ,doğuranları saydı

siz oturun daha dedi:96:

annanemde sen kocana bakma yapın bebek dedi

dedim kendi kendine olsa yapçam da olmuyo

Evet sende dedin canım hatırlıyorum..Ben anne olmak istemez miyim her şeyden çok hemde..Ama eşim aklıma gelince vazgeçiyorum bu deliyle mi uğraşcam diye..

deli meli olsun bebeklerde bir savaş açalım şunlara

Dünürüm pardon anne olmayı istiyosan okudum ben mesajını sen istiyosun yazmışsın yanlış cevap oldu biraz..:78:

anladım canım

annemi aradım bana yine hamile olanları ,doğuranları saydı

siz oturun daha dedi:96:

annanemde sen kocana bakma yapın bebek dedi

dedim kendi kendine olsa yapçam da olmuyo
Ananen çok hoşmuş
Seninki de çok temkinli dünürüm ya bi yerden açık verse
Benimki o kadar değil gamsız o oldu mu deliriyo

deli meli olsun bebeklerde bir savaş açalım şunlara

anladım canım

Ben zaten savaşıyorum dimi bi de bebek için olsun

slm canım afiyet olsun

bende dün akşam yaptım yedim dr.oetker sağolsun

bugünde biri getirmiş sağolsun 1 kase yedim işyerinde

afiyet olsun sana da apartmana da dağıttım yetmedi yaptığım... cumaya yine yapıcam başka mahallede ki tanıdıklara bu sefer de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…