Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Kızlar malesef çıkmak zorundayım..Malum eşim..Hepinizi öpüyorum..Yarın sabah burdayım..Temizlikçim gelcek.. Dünürüm seninim yani

İyi geceler

geçmiş yadedilmiş anılar canlandı yaaaa hey gidi günler hey

evet ömür ve elif birbirini tamamlıyor farklı bir bağları var hehehe beni de çok severler sağolsunlar
ben de onları çok seviyorum

evet ömür ve elif birbirini tamamlıyor farklı bir bağları var hehehe beni de çok severler sağolsunlar

Canım benim sevmezmiyiz hiç seni Seni ereni çok seviyoruz

Günaydın

Yine böyleeeee içimde bi hüzün var Ne kadar mutsuz bi insanım

günaydın emelişkom sevmez miyiz hiç seni

Günaydın

Yine böyleeeee içimde bi hüzün var Ne kadar mutsuz bi insanım

günaydın dünürüm benimde içimde aynısından var

havadandır o sıkıntıııııı dert etmeyin
heheheh sevin beniiii
aşure yapıyorum kızlar gelin beraber yiyelim kendime yapıyom hheheheheh
iyiyim işte
dün erenin uykusu var eşim ben uyuturum dedi kucağında uyudu eren ana kucağa koydu uyandı yaramaz
eşim de ayağımda sallayım dedi eren ağlıyor eşim sinirlendi koydu ana kucağına bana da almayacaksın dedi erene de diyorki uyu burda hemen tabi eren var gücüyle bağırıyor ben karışmayım dedim ana kucağını sallayayım dedim bırak dedi emziği düştü veriyim dedim verdirmedi eliimi ağzına koydum acıkmış dedim iyi al dedi aldım emzirdim uyudu
ama bizimki ters ters bakıyor ne oldu dedim benim sözümü dinlemiyorsun dedi
daha ne yapayım dedim alma dedin almadım sallama dedin sallamadım emzik verme dedin vermedim çocuğuma dokunmaya korktum dedim
ama yine ldın dedi acıkmış dedim o yüzden aldım dedim bir süre konuşmadık eren uyandı azcık erenin konuşmasını taklit edip konuştum babacım acıkmıştım ondan ağladım gel öpim dedim ereni ona verdim barıştılar sonra benle de barıştı gittim ereni uyuttum baktım bizimki uyumuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…