Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Geçmiş olsuuunnnn

geçmiş olsun ebrucum ya karın ağrısı fena ya bi de işe gitmekk ıyyyyy

kızçeler napıyosunuz

ebrucum geçmiş olsun benimde çok kasıklarım ağrıyo ,akıntı da var ,üşüttüm galiba

saolun kızlar.sormayın ya bu ağrıyla birde iş yapmaya çalışıyorum.
vallahi bende ilave yapıcam sadece.bıktım hergün yemek düşünmekten bende ve çamaşır yıkamaktan.
:84: :84: :84:

aynı sohbet bizde de var

benim sepette boş kalmıyor şimdi bi de erenin sepeti var iki sepette boş kalmıyor
ben yapabilirsem dolma yapamazsam makarnaaaa

ne dolması

lahana mı

Ben de mi dolma yapsam:44: Bi tek onu yiyo

benimki onu da yemiyo :111:

eşim 2,gün aynı yemeği sevmiyor onları öğle ben yiyiorum

benim eşimde yemez 2 öğün ,2 gün üstüste aynı yemeği, o yemeği 1 hafta sonra yapsan da yemez yakın zamanda olmıcak

sebze yemez ,et yer ama onu da üstüste yemez

yapsan yemez ,yapmasan yemek yok mu der

ne yapayım ben bu adama
:96:

Seninki de şımarmış

Benimkinin zaten şımarıklığı tavan yaptı

Ya eşim alıp bi şeyler getiriyo dışardan ya da sipariş veriyoruz..

hazırcı seniii boşverr ya iyi yapıyosunuz yapıyozde ne oluyor sanki hemen bitiyor tekrar üreyen yemek icat edilse ne güzel olur valla

eşim 2,gün aynı yemeği sevmiyor onları öğle ben yiyiorum

işin zor seninde benimki yer itiraz etmiyor allhtan yoksa işimiz zor olur ben bide öğlenleri filan yemek yemiyorum akşama kalıyor tabi

Napıyım abla ya yemek yapmayı sevmiyorum temizlik yapmayı sevmiyorum hiç bi şeyi sevmiyorum :78:

Napıyım abla ya yemek yapmayı sevmiyorum temizlik yapmayı sevmiyorum hiç bi şeyi sevmiyorum :78:

alemsin sen yaaaa allah iyiliğini versinnn bende mutfak işlerini sevmem ama ne yapalımmm geçen benimki diyorki sen bana iyi bakıyonnn anasının gözü arkada kalmıyor bide biliyorki ben yapıyommm

bencede ömürcüm bununki şımarıklık.
yada eziyet etmekten hoşlanan bir tip.
acaba ne kadar eziyet edersem çıldırır diye düşünüyor bence.

sorunlu benimki ,bir de sorsan der ki ben yemek seçmem :111:

Benim onu yemiyor bunu yemiyor diye yakınacağım bir kocam bile yok

aman rahatına bak simoşum

annen yapsın sen ye en güzeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…