Yok soğumadım çok seviyorumda internette çok fazla vakit geçiriyorum ondan ablacım
ınternet*hakketen*zaman*cokalıo-*canım-onabuna*bakayım*derken0bıbakmısın0gunbıtmıs
bi önceki sayfaya bakem deim(40 mesaj kullaniyorum) bunu gördümayycanımbenım
sendebenım
gıbı*olmussun-soguman*normal
allahh*dusurmesın*bıdahaıınsallaaa
ay bu neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
yiter yagBiri bana dur desin ya habirem yiyorum
ay bu neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekokoselliye tavukolos
nerden bulursun böyle seyleri allasenbenim herseyim var nickim var:82: 15liyim ünüm var avatarim var :98: rütbem var mesaclarim var kürküm yok imzam yok o ayri ama sus caktirma :89: anlican tek bi eksigim var oda ne biliyo musun huni onuda taksam tam olcak hayrina huni buluver bana
yiter yagdurr :86:niye benden alinti yaptin deme:118: gözüme takildi :86: icimde kalmasin :119:
ceeeee:heryerdencikanfstksmili bende gelem mi :78:
gelmisinize gecmisinize:94: daliyim dedimaldatma siddet neyim sonra vazgectim bi girersem bidaha cikamam gözüm kesmedi :103: ama isterseniz baslarim :101:orasi ayri
bi önceki sayfaya bakem deim(40 mesaj kullaniyorum) bunu gördümcok tatli yaaa
ay bu neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekokoselliye tavukolos
nerden bulursun böyle seyleri allasenbenim herseyim var nickim var:82: 15liyim ünüm var avatarim var :98: rütbem var mesaclarim var kürküm yok imzam yok o ayri ama sus caktirma :89: anlican tek bi eksigim var oda ne biliyo musun huni onuda taksam tam olcak hayrina huni buluver bana
yiter yagdurr :86:niye benden alinti yaptin deme:118: gözüme takildi :86: icimde kalmasin :119:
aslıııı ordan oraya zıplıyon yakaladım seni
:122::122::122::122::122::122:ben üleyımm anacımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?