Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Evet çok oburum boğazım hiç durmaz gün içinde kaç öğün yediğimi bile hatırlamıyorum
Gece yatmadan önce bile yiyorum
Yakında dombili olurum ben:86::86:

Olursun tabi dombili

Yaaa bende eski iştahımı geri istiyorum İnsanın iştahının olmaması da çok kötü kızlar

Olursun tabi dombili

Yaaa bende eski iştahımı geri istiyorum İnsanın iştahının olmaması da çok kötü kızlar

Ah ablam ya iştah açıcı falan alsan gerçi moralle alakalı bir şey benimde canım sıkkın olunca midemde taş oluyor sanki hiç yiyemiyorum bazende çok açılıyor

Ah ablam ya iştah açıcı falan alsan gerçi moralle alakalı bir şey benimde canım sıkkın olunca midemde taş oluyor sanki hiç yiyemiyorum bazende çok açılıyor

Bi sürü vitamin içiyorum canım..Haftada birde kan iğnesi oluyorum bana mısın demiyo

Bu vitaminler sadece bana enerji veriyo başka bi işe yaramıyo:86::86:

Niyeeee kuzu

Güzelleş güzelleş bende pazar günü gdicem manikür yaptırıp saçıma fön çektireyim

Ne etcen kuaförde
ben geldim kıslaaar gittim kuaföre dip boyamı yaptırdım kestirdim ucundaz azcık,kaşımı gözümü aldırdım bide fön çektirdim bide ağda yaptırdım ohhh sefam olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…