Oynamaya çalıştı döndü durdu
Ben döktüm kurtlarımı millet demiştir bu kız evlendiğine baya seviniyor koca meraklısı
Ben döktüm kurtlarımı millet demiştir bu kız evlendiğine baya seviniyor koca meraklısı
Gelinler fazla oynar mı hiçDedikodunu yapmışlardır
Ben oynamayı da sevmem
Yapsınlar
Babamda çok oynadı benim beni verdiğine çok sevindi herhalde
benim eşimde oyanayamıyodu gülmüştüm o zaman onasonra görümcemin düğününde bende onların oyunlarını beceremedim onlar da bana gülmüştür :78:
benim eşimde oyanayamıyodu gülmüştüm o zaman onasonra görümcemin düğününde bende onların oyunlarını beceremedim onlar da bana gülmüştür :78:
bende senin gibi çok neşeli gelindim sema ne kınada ne evden çıkarken bir damla yaş akmadı gözümden
hatta evden çıktıktan sonra arabadaki resimlerimizi annem görünce demişti 'ne ayıp insan biraz ağlar bari 'diyeeşimle ağzımız kulaklarımızdaydı
bende senin gibi çok neşeli gelindim sema ne kınada ne evden çıkarken bir damla yaş akmadı gözümden
hatta evden çıktıktan sonra arabadaki resimlerimizi annem görünce demişti 'ne ayıp insan biraz ağlar bari 'diyeeşimle ağzımız kulaklarımızdaydı
Napayım oynamayı seviyorum duramadım hele kınada Kına yakarken kızlar ayaklarımı gıdıklıyor nasıl ağlayayım
Beni almaya geldiklerinde ağlamıştım ondada çok ağlamamaya çalıştım makyajım akmasın diye
Benim kuzenim öyleydi kına gecesinde örtüyü açıyolar açıyolar kıkır kıkır gülüyo ağlatamadan bitti..
Bunlar hep hatıra geldi geçti
Evet bi daha gelmiycek yaşanmıycak anlar
Düğün olsa da gitsek
Ben 7 şubatta gidicem nişana ama sende gelBenimkinede öğretiyorum oynamayı
Gel gel süslen püslen
Tamam eşimede diyim kk dan bi arkadaşın nişanına gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?