Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

gerçi ne yalan söyliyim pek sevmem bende öyle çok sıkı fıkı komşuluk ilişkilerini

istemem yani çatkapı gelen komşular :78:

Ben de sevmem dünürüm..Bana bazen yapıyolardı öyle bi kaç kere eşime yakalandılar o zamandan beri gelmiyolar

Eşim bu akşam diyo ki bi gün mum ışığında yemek yiyelim güzel bi de müzik koy sofrada güzel olsun tabi benimkine her şey malum oluyo

Dünürüm sende bayağı sessizsin başkası olsa çoktan isyan etmişti

isyan etsem neye yarar dünürüm sabır çeke çeke çatlıcam böyle

sessizim bende ,suskunluğumdan anlasın bişeyleri istiyorum ama olmuyor

delirmek lazım bunlara

Suskunluğumdan anlasın derken yani bu konuda hiç bi şey söylemiyomusun bunlar söylemeynce pek anlamıyolar hoş benimki söyleyincede anlamıyoda seninkini bilemiyorum

Suskunluğumdan anlasın derken yani bu konuda hiç bi şey söylemiyomusun bunlar söylemeynce pek anlamıyolar hoş benimki söyleyincede anlamıyoda seninkini bilemiyorum

söylüyorum canım tabi de malesef bazı şeyler elinde değil

söyleye söyleye bu kadar düzeldik işte

sadece bu konuda her konuda herkese sabır göstermeye çalışıyorum hep üzülen ben oluyorum

niye ben kimseyi kırmamaya çalışıyorum da kırılan ben oluyorum hep

bencil olmak lazım bu hayatta

Çok haklısın olan bize oluyo işte hep taviz hep taviz

bi kahve içeyim bari

ya da şu dolaptaki votkaya mı başlasam

içip içip dağıtırım 'lan koca bana bak bundan sonra ben ne dersem o olcak' diye kapısına dayanırım işyerinin

Kadın kapris yapıp alınganlaşıyorsa sorun yok. Bir çözüm aradığını gösterir bunlar. Bil ki asıl sorun, sustukları zaman başlar.

bi kahve içeyim bari

ya da şu dolaptaki votkaya mı başlasam

içip içip dağıtırım 'lan koca bana bak bundan sonra ben ne dersem o olcak' diye kapısına dayanırım işyerinin

Napar acaba işe yarar belki

Beraber içelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…