- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
mes
yada ailesinin yanına gitcek haftasonu çekiniyo mesela gidelim diyemiyo biz o sorunu yaşıyozda her hafta gidelim istiyo benimkilerede uzak diye bahane hep sanki ben özlemiyorum
eşin diyomuş berbere gidicem ,abini de al dersin yanlız gitme
benim kocam da arar nerdesin ,geç gelcem bekleme derim
mes
yada ailesinin yanına gitcek haftasonu çekiniyo mesela gidelim diyemiyo biz o sorunu yaşıyozda her hafta gidelim istiyo benimkilerede uzak diye bahane hep sanki ben özlemiyorum
gıcık benimki her hafta git gel yapsak bayılır ikimiz 150-200 lira yol ona güle oynaya gider bana gelince hesabımızı yapalım diyo 84::84:
Gün yaparmış bizimkiler
Canım söyleyemiyomusun annemlere gidelim diye
yok canım ööle diil söylüyorum mesela ara tatilde gitsek dedim :26:yol uzun diyo izni bahane ediyo yok taksit şu bu hesap yapalım ama kendine gelince haftasonu yaklaşınca başlıyo gitsekmi bizimkilerin yanına........
Sen de o zaman masrafımız çok gitmeyelim de..
Annenler çok mu uzak sana
valla diyorum artık ilk 2-3 ay demedim ama bıktım
annemleer uzak kayseride :85::85:
yok canım eşim ihracaat uzmanı.Kayseri burdan yani izmirden 800 km filan 13-14 saatKaç saat sürüyo ordan kayseri?
Eşinde öğretmen mi
yok canım eşim ihracaat uzmanı.Kayseri burdan yani izmirden 800 km filan 13-14 saat
yok canım ööle diil söylüyorum mesela ara tatilde gitsek dedim :26:yol uzun diyo izni bahane ediyo yok taksit şu bu hesap yapalım ama kendine gelince haftasonu yaklaşınca başlıyo gitsekmi bizimkilerin yanına........
evet çook anneme hiç dayanamıyorum :85:Çok uzakmış
evet çook anneme hiç dayanamıyorum :85:
Hep aynılar ama ne ilginç
eşinin ailesi nerde ezgi
Annen gelse bari arada bi
ödemiş canım
gelcekti canım tatilde annem ama rahatsızlanmış ameliyat olabilir gelemeyebilirmiş of off:85::85:
ödemiş canım
gelcekti canım tatilde annem ama rahatsızlanmış ameliyat olabilir gelemeyebilirmiş of off:85::85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?