artık yavaş yavaş ek gıdaya geçiyor ya artık büyümüşmüş eninde sonunda bırakacakmışım zaten ne farkadermiş ha şimdi ha sonraymış
ama ben istemiyorum yaaaaaaa istemiyprummmmmmmm offf sinirden kırıp dökmek istiyorum
annemler de gelecek ama ben çok kötüyümmmmmmmm
artık yavaş yavaş ek gıdaya geçiyor ya artık büyümüşmüş eninde sonunda bırakacakmışım zaten ne farkadermiş ha şimdi ha sonraymış
ama ben istemiyorum yaaaaaaa istemiyprummmmmmmm offf sinirden kırıp dökmek istiyorum
annemler de gelecek ama ben çok kötüyümmmmmmmm :
Ben çıkıyorum herkese iyi günler öpüldünüz
arkadaşım merhaba;
çalışan bir anne olarak yazmak istedim sana.
bebeğin ne kadarlık bilmiyorum ama..
üzme kendini şu anda..
bebeğine sen çalışırsan kim bakacak?
ben de çalışıyorum ,kızım 9 aylıkken başladım çalışmaya ve bizim ailelerden kimse yok bulunduğumuz şehirde.bakıcıya bırakıoruz kızımı..
bir şekilde alışıor insan.
harap etme kendini şuanda...
herşey olacağına varır bunu unutma..
bebeğim daha 3 ay 1 haftalık işe başladığımda 4 aylık olacak ,
komşum bakacak apartman içinde olacak oğlum ama ben hazır değilim hoş öğretmen olduğum için günde 4 saat dersim olacak ama o4 saat geçer miiii yaaa şeker
bebeğim daha 3 ay 1 haftalık işe başladığımda 4 aylık olacak ,
komşum bakacak apartman içinde olacak oğlum ama ben hazır değilim hoş öğretmen olduğum için günde 4 saat dersim olacak ama o4 saat geçer miiii yaaa şeker
canım,üzme kendini.
bak ben sabah 8,30 akşam 6,30 çalışıorum.. :84:
ben napayım.. :85:
hem de benim kızımın bakıcısının evi biraz uzak.
eşim ş.dışına gider ayda 1 hafta -10 gün..
o burdayken arabayla bırakır ama o yokken.. :95:
ben bırakıp,alıorum ve de minibüsle götürüp,getiriorum..
kötünün kötüsü var ..
benim halim daha berbat..
sıkma canını..
benim tek tesellim, herşey onun için die düşünüorum.o daha rahat yaşasın,sıkıntısı olmasın..die çalışıorum sonuçta..
bebeğin büyükken bırakırsan biraz sıkıntı çekebilirsiniz..
bakıcıya alışması zor olabilir.bunu da düşünn..
hem ne ki senin 4 saatin varmış..
ya ben ben...
sabrediorum işte bir şekilde...
hazır değilim hep beraberriz oğlumla sanki onsuz eksiğim alışveriş yaparken eve dönüşü sabırsızlıkla bekliyorum o derece hemen oğluma kavuşayım sanki bir ömür geliyor ayrılık oysa güvenli ellerde babaannesindeydi arabadan koşarak çıktım oğluma doya doya sarıldım ne bileyim ömür kötüyüm yaaaaEmel eninde sonunda çalışacaksın neden üzdün bu kadar kendini
annemler de gelecek ama ben çok kötüyümmmmmmmm :
hazır değilim hep beraberriz oğlumla sanki onsuz eksiğim alışveriş yaparken eve dönüşü sabırsızlıkla bekliyorum o derece hemen oğluma kavuşayım sanki bir ömür geliyor ayrılık oysa güvenli ellerde babaannesindeydi arabadan koşarak çıktım oğluma doya doya sarıldım ne bileyim ömür kötüyüm yaaaa
Offff eşimin işi varmış çıkamayız yemeğe dedi hatta geç bile gelebilirim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?