o zamanlar hevesliydim:92:sonra baktım yorucu zahmetli totomu devirip yatmaya başladımmm karınca olmak bana göre değilll :18::18:
Allahhhh bilanııı vermeyeeeee aslııııııı nettin kızzzzz adamı evemi attınboşuna demiiyordunnn vitesi takıyommm d,iyeeeeeee en son kaçıncı vitesete kaldın aslııııııı yafrummmm de bakemmmm adama işkence filan yapmadın dimiiiiiiiiii
o zamanlar hevesliydim:92:sonra baktım yorucu zahmetli totomu devirip yatmaya başladımmm karınca olmak bana göre değilll :18::18:
ben geldim kızçeler çayı da demledim içer miyiz
ablaa sonundaaa vitesııı en sona taktımm olan oldu vallla allah veree:92::122:
kızım adamı kacırmasahip cıkk olmas totoyuu devırıp yatmakkk ank ablama örnek al acııkkk benı alll:86:
Allahhhh bilanııı vermeyeeeee aslııııııı nettin kızzzzz adamı evemi attınboşuna demiiyordunnn vitesi takıyommm d,iyeeeeeee en son kaçıncı vitesete kaldın aslııııııı yafrummmm de bakemmmm adama işkence filan yapmadın dimiiiiiiiiii
hoşgeldin emellll
çay da içeriz kahvede heycanlı konudayız ekşın taban yaptı:92:
offfffff offffffffff daha yaşınız başınız genççççç bu kadar da tembel olmayınn yahuuuuu dinleyin sözümüüüüüüüü
:26::26::26::26:Hevesli olduğun için hemen evlendin dimi
Tembel seni
yazılanları okuyunca kendimi esefle kınadım:86::86:enişteye çağrı attım gel eve didim çikolata getir didim :94::94::94:
kızım adamı kacırmasahip cıkk olmas totoyuu devırıp yatmakkk ank ablama örnek al acııkkk benı alll:86:
offfffff offffffffff daha yaşınız başınız genççççç bu kadar da tembel olmayınn yahuuuuu dinleyin sözümüüüüüüüü
:26::26::26::26:
bir hevesti benim ki
yazılanları okuyunca kendimi esefle kınadım:86::86:enişteye çağrı attım gel eve didim çikolata getir didim :94::94::94:
Senden bi şey olmaz sen çikolataları yer adama arkanı dönersin
hoşgeldin emellll
bir hevesti benim ki
ben de ne kadar masum bir şekilde girmişim çay içelim diye
millet çikolataları yemiş ,şantiyle muza geçmiş
aslı cadısı eve mi attın adamı :94:
melda süpersin ya çalışkna karıncabiz sonradan ağustos böceğine dönüşmüşüz
offf yaa tam ekşınlı zamanda çıkmam gerekiorrr.. :84: nolurdu az erken geleydiniz şurayaaa.
bir hevesti benim ki
Biz iki eski evli olarak ders verelim bunlara abla
hoşgeldin emellll
Allah seni kahretmesin aslı bi de olan oldu diyo
ablaaa ,formundasın bugün..süppersin sen yaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?