Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

acayippp bir konu yaaaaa

evettttt canım yavaşca ısırcan ama birazda şanti sürersen eyiiii olurrrr

striptizzz iyyii fikirrrr meldoşşşşş
kulak en hassassss yerdir bi keremmmmm
kulaktan başlayıp nerede bitirecem
ne renkkk1 aydamıııııı:86:

aslıcık önce açık kahveydi sonra bronz kahve sonra kahve köpüğü şimdi teraccota yaptımm

Kızlar ben kaçtımmm eşim geldiiiii akşama yokum arkadaşlara gidecez fursat bulursam gelirimmmm çokkkkk azmayın ha ona göreeeeee

bitireceğim yer korktuğum yerrrrrr :18::18::18:
teraccota kızıl kahve bakır arası bişey çok canlı duruyor ama
yolda görüp soruyorlar diplerim geldi ama

Nasıl korktuğun yer

Açık bi renk heralde koysana kafanın resmini görelim

hangoısı güzell nasıl tonlarr vee evde nasıl kendınn boyyosunn ben bı kere boyadım farklı 3 ren k olduu
a ben kızıl tonlarını seviyorum canlı gösteriyo yüzümüçabuk akıyor ama bronz kahve kızıl çıkıor ilk aktıkça karamel kahve hoş bi renk oluyor teraccota da koyu oluyor açıldıkça muhteşem oluyorrr 3 renk olmasın die önce uçlardan başlıyorum sonra dipler yapıoruz
dipler hemen açılır

Kızıl saç makyaj istiyo sürekli

kimiside dipler önce dıyooo bende kızıl khvee tonlarını srvıyomm amaa kendım beceremıyomm:95::95:

Kızıl saç makyaj istiyo sürekli
hafif allık bile yetiyor sarı saç gibi değil
kimiside dipler önce dıyooo bende kızıl khvee tonlarını srvıyomm amaa kendım beceremıyomm:95::95:

Benim hep önce diplerimi boyuyolar

benim diplerim koyu ana saç çabuk açılır saçımdan açık renk denediğim içide önce uçları boyuyorum sonra dipleri eşit olsunlar kuaförüm arkadaşım zatiii
ondan alırımö tüyoları

Benim kuzenimin kızıl saçları ben de hiç sevmem kızıl saçı:96:

kızlr ben çıkorum eşim erken gelcek yemek yapmam lazımmm :18::18:
başka şeylerden aç bırakıyorum yemektende aç kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…