kulaktan başlayıp nerede bitirecem
acayippp bir konu yaaaaa
evettttt canım yavaşca ısırcan amabirazda şanti sürersen eyiiii olurrrr
striptizzz iyyii fikirrrr meldoşşşşş
kulak en hassassss yerdir bi keremmmmm
ne renkkk1 aydamıııııı:86:
aslıcık önce açık kahveydi sonra bronz kahve sonra kahve köpüğü şimdi teraccota yaptımm
4 kere ne renge boyadın melda
Kızlar ben kaçtımmm eşim geldiiiii akşama yokum arkadaşlara gidecez fursat bulursam gelirimmmm çokkkkk azmayın ha ona göreeeeee
kuaförüm sana boyamıcam dio yapılanı beğenmeyip değiştiriyosun dio kafanda bi tel de beyaz yok yapmam diorlar
bende renkleri tek tek deniyorumm
Bitirceğin yeri biliyosun melda
teraccota nasıl bi renk:44:
aslıcık önce açık kahveydi sonra bronz kahve sonra kahve köpüğü şimdi teraccota yaptımm
görüşürüz ablaKızlar ben kaçtımmm eşim geldiiiii akşama yokum arkadaşlara gidecez fursat bulursam gelirimmmm çokkkkk azmayın ha ona göreeeeee
Görüşürüz abla
Biz azarız bize güven olmaz
yok ablam aboyatıyorum o da benden bıktı :84::84::84:Kendin mi boyuyosun bi de
Hiç üşenmiyosun
bitireceğim yer korktuğum yerrrrrr :18::18::18:
teraccota kızıl kahve bakır arası bişey çok canlı duruyor ama
yolda görüp soruyorlar diplerim geldi ama
a ben kızıl tonlarını seviyorum canlı gösteriyo yüzümüçabuk akıyor ama bronz kahve kızıl çıkıor ilk aktıkça karamel kahve hoş bi renk oluyor teraccota da koyu oluyor açıldıkça muhteşem oluyorrr 3 renk olmasın die önce uçlardan başlıyorum sonra dipler yapıoruzhangoısı güzell nasıl tonlarr vee evde nasıl kendınn boyyosunn ben bı kere boyadım farklı 3 ren k olduu
Nasıl korktuğun yer
Açık bi renk heralde koysana kafanın resmini görelim
a ben kızıl tonlarını seviyorum canlı gösteriyo yüzümüçabuk akıyor ama bronz kahve kızıl çıkıor ilk aktıkça karamel kahve hoş bi renk oluyor teraccota da koyu oluyor açıldıkça muhteşem oluyorrr 3 renk olmasın die önce uçlardan başlıyorum sonra dipler yapıoruz
dipler hemen açılır
a ben kızıl tonlarını seviyorum canlı gösteriyo yüzümüçabuk akıyor ama bronz kahve kızıl çıkıor ilk aktıkça karamel kahve hoş bi renk oluyor teraccota da koyu oluyor açıldıkça muhteşem oluyorrr 3 renk olmasın die önce uçlardan başlıyorum sonra dipler yapıoruz
dipler hemen açılır
kimiside dipler önce dıyooo bende kızıl khvee tonlarını srvıyomm amaa kendım beceremıyomm:95::95:
hafif allık bile yetiyor sarı saç gibi değilKızıl saç makyaj istiyo sürekli
kimiside dipler önce dıyooo bende kızıl khvee tonlarını srvıyomm amaa kendım beceremıyomm:95::95:
Benim hep önce diplerimi boyuyolar
hafif allık bile yetiyor sarı saç gibi değil
benim diplerim koyu ana saç çabuk açılırsaçımdan açık renk denediğim içide önce uçları boyuyorum sonra dipleri eşit olsunlar kuaförüm arkadaşım zatiii
ondan alırımö tüyoları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?