Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Öyle diye diye zaten

canım*aslında*senı*anlayabılıorum*cunku-annem
esınede*kavgacıkmasın*bagırmasın*dıye*hı-hı-dıyedıye*depresyonhaplarından
kurtulamadı*ensonunda*ayrıldı-ama-normal*olmadıgı*ıcın*onubıle-duzgunolmadı*halapesınde
sabıtfıkırlı-belkı*senınkı*genc*deısır*ınsallah*zamanla*tatlım

Hımm tamam abla Gönderse değişiklik olurdu senin için:97:
Cafeler gitmediğim yer değil eşim götürürde arkadaşlarımı göremiycem bi kaç ay:97:

Ben benimkinden umudu kesmek üzereyim:97:

Cafeler gitmediğim yer değil eşim götürürde arkadaşlarımı göremiycem bi kaç ay:97:

Ben benimkinden umudu kesmek üzereyim:97:

canım*benım-ben0ne*desem-bos-sonucta
ben-dıskısımdayım
herseyı-goren*yasayan*sensın
hayatsenın-hayatın
bunusakın*unutma*baskabırhayatımız*olmucak
kotutarafları*vardır*amaıyı-tarafları*kotulerkapatıodur-belkı*senın
esınde-okadar*badıreler*yasadınız*azıcık*degısmeoldumu

Geçen sene bizimde öyleydi bu sefer sayıyı azalttık iyide oldu ama çok uğraş veriyorsun yaa yorgunluğuda çabası yani
Hele ben abla gün bende oldu mu yorgunluktan ölüyorum bi sürü şey yapcam diye
Üç çeşit iyidir Bi de hepsinden biraz biraz çok yemiş oluyoruz

Yok canım hiç farketmiyo değişimi çok kısa sürüyo..Ne tehditler ettim hiç umrunda değil yapmıycam sanıyo..Belki de haklı..

Bende 1 gün öncesinden yapıyordum bazı şeyleriii çok yorgunluk resmen yaaaa böle daha iyi oluyor 3 çeşittt çok yapıyoruz bolca yeniyorrr

canım10sene*oncekı-hallerı-annemde-boyleyaparsan*bırakcam*senı*derdı*bıgun0degısırdı
sonra-yıne*aynı-bızımkıler-25sene-surdu-bınebze*deısmedı*annemde-ensonunda-bıraktı
ama-herkeste-aynıolcak*dıyebıseyyok
amayapılcaklar-cokgeckalmadan-yaslanmadanyapılmalı
annemın*suantek-pısmanlıgı*neden*bukadar*sabretmısım*ne*ıcın
onlagecen**senelerıme*yazıkoldu*dıyo
sakın*yanlıs*anlama*senınıcın*demıyorumm
bubızım*durumumuz-farklı*annemın-esıkadar-bencıl-sabıtfıkırlı*annemıhızmetcıgıbıgoren
davranan-bırıolamaz-coknadırdır*heralde-zatentumeksı*yonler*ondaydı

Bende 1 gün öncesinden yapıyordum bazı şeyleriii çok yorgunluk resmen yaaaa böle daha iyi oluyor 3 çeşittt çok yapıyoruz bolca yeniyorrr

Bende bi gün önceden yapıyorum..Börekleri tatlıyı yapıp buzdolabına koyuyorum..Bi tek salata kalıyo..Börekleride gelmelerine yakın pişiriyorum..Ama bi gün önce yoruluyorum bu sefer

Erkeklerin geneli bencil zaten..Hizmetçi gibi görmez..Evde bi şey yapmıyorum zaten..Süsbebeği gibi oturuyorum

canımcım*kalaabalıkmıssınız
cafelerde-olmadıgı*zamanlar*sende*gıdıosun*ıyıbarı*deısıklık-oluyo-sanadahayatım

Evet canım iyi oluyo..15 kişinin hepsi gidip gelmiyo güne çalışıyolar çünkü..Biz 7-8 kişi görüşüyoruz genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…