Görümcen senin kafanı sende kocanın kafasını şişir be hayatımmmm
Ablası diyo ki akşama yemeğe kalın eşim diyo ki neden abla:86: Ben gidiyim ömür kalsınAllahım yarabbim benim başıma vermiş işte bunu:84:
senin için görümce günü olmuş demek istedim
benim görümcem çok uzakta istesem de göremem
Maça gitcek ya ne işi var ablasında
benimki öğleden sonra izin almış işini halletmiş eve gidiyo şimdi
akşam benim kocişim
Ne kadar sevindi
Ben de anneme gitmiycem dedim eşime uyuycam erkenden seni bekleyemem dedim..Sabahın köründe uyandırıyo beni
iyi yapmışsın çocuk musun seni birine emanet ediyo illaki
sevinmem mi ya
bazen şaşıyorum seni evde gündüz nasıl tek başına bırakıyo diye:86:
Aşağıda eltim var ya:86: Niye bu evden çıkmıyo
Ablam naberYok abla ya nerde bende o çene şişiremiyorum
Bi de diyo ki sen bilirsin canın sıkılmasın diye götürüyorum ne düşünceli kocam var
Bence de çeşit çeşit cins cinsler:86:Allah akıl fikir versin ne diyim :86: hepsi ayrı bir alem bu erkeklerin işte
Ne oslsun ya takılıyom işte ömürcümm .Yap anacımm şişir valla offfff diyene kadar şişircenn
Hadi ya deseydinn sendeeee
Bence de çeşit çeşit cins cinsler:86:
Yok abla ben kafa şişirmeden böyle benim adam bi de şişirsem:18:
Allah akıl fikir versin ne diyim :86: hepsi ayrı bir alem bu erkeklerin işte
Valla anacım seninki türünün son erkeği herhaldeeee
Evettt ya hepsi farklı kişiliklerrrrrrr
Rahmetli dayımda böyleymiş aşırı kıskanç dışarı flanda çıkarmazmış yengemi yengemde sarışın mavi gözlü filan güzel bir kadın yani .Denizci subaydı dayım görev icabı amerikaya gitmişti 6 ay kalıp dönmüş sonrasında adam olmuş bir melek sanki meğerse amerikada bilmeden domuz eti yemiş .
Ne kadar doğru bilemem ama yengem söylerdi hep domuz etini yediktemn sonra kıskançlığı kalmadı diye yani gerçek payı varmıdır bilemiyorum bunu..
Rahmetli dayımda böyleymiş aşırı kıskanç dışarı flanda çıkarmazmış yengemi yengemde sarışın mavi gözlü filan güzel bir kadın yani .Denizci subaydı dayım görev icabı amerikaya gitmişti 6 ay kalıp dönmüş sonrasında adam olmuş bir melek sanki meğerse amerikada bilmeden domuz eti yemiş .
Ne kadar doğru bilemem ama yengem söylerdi hep domuz etini yediktemn sonra kıskançlığı kalmadı diye yani gerçek payı varmıdır bilemiyorum bunu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?