Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Evet canım geldiler güzel geçti Sana da mı misafir gelecek cicim?

Kahvaltı ettim evi topladım geldim

net değildi gelecekleri,ama az önce görüştüm de gelmiceklermiş...başka bir gün artık...:97:
kız gündüz oturmalarını özledim valla...offff offffff...
:84: :84:

kız skop,benimde dağğ gibi ütüm vaaaaarrr... birazda bana uğra noluuuuuuuuuuuuuurrrr

Son düzenleme:
Nasıl geleceğim patrondan izin al geleyim.İzin kağıdı

Patrona selamımı söyle

Benimkileri kim yapacakÖnce seninkileri yapayım o zaman

Ne çabuk unuttun beni kaçırıp fidye alcan güzel güzel yemekler yaparsın işte onun için dedim

he onu diyosun kaçırırsam boş oturmak yok ama yemek ,temizlik ,bulaşık konusunda destek beklerim haberin olsun

Benimkine hediye bakcem ne alsam ki

1 paket şanti

bikaç muz ve çilek

2-3 metre kırmızı kurdela

:94: :94: :94:

memnun oluruuuum..

nere gidion skop yine. otur oturduğun yerde... özeniorum ama yaaaaaaaa.

Kapalı çarşıyaOrdanda nere uçarım bilmemBenimkinin haberi yok Not bırakırım artık bu akşam banada misafir geliyor :26:Yengem gelecekmiş eşim bilmiyor emri vaki yaptı inşallah kızmaz:18:

he onu diyosun kaçırırsam boş oturmak yok ama yemek ,temizlik ,bulaşık konusunda destek beklerim haberin olsun

1 paket şanti

bikaç muz ve çilek

Dünürüm senin o dediklerini ben evimde yapmıyorum sende nasıl yapcam

sen en iyisi benimle birlikte temizlikçimide kaçır

1 paket şanti

bikaç muz ve çilek

Muza gerek mi varÇikolatalı çilek

Gömlek-kravat-pantolon-kemer-parfüm-saat-cep telefonu-atkı-eldiven-mont

Saat düşündüm ama o kadar param yok

Hadi ben kaçtım akşama gelemem herhal Özleyin beni Ben sizi özlicemAmma çenem düştüYemek yetişcek daha

yanlız seni iade edince temizlikçini vermem ona göre

kadının yatacak yeri ,masrafı size ait ben karışmam

1 paket şanti

bikaç muz ve çilek

Kapalı çarşıyaOrdanda nere uçarım bilmemBenimkinin haberi yok Not bırakırım artık bu akşam banada misafir geliyor :26:Yengem gelecekmiş eşim bilmiyor emri vaki yaptı inşallah kızmaz:18:

ama ama .kapalı çarşı mı? off yaaa off.. nası özledim memleketimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…