Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

aferin oku

iyiyiz canım takılıyoruz öyle ,

kardeşin naptı ayrılmaya karar vermemişler miydi?

Aferin sana okuycan tabi

noldu yine kardeşine

resmi boşanmıcam dio kardeşim şimdiye kadar öyleydi ama son 2 gundur yarı baygın kardeşim kriz geçiriyor iyice dağıldı açsın dava boşanıcam artık yedim bitirdim kendime halim kalmadı diyor çok üzgünn onlar kazandı demek onlar daha namusluymuş diyor bilmiorum ne olacak çocuğu psikologa götürüyor bide o dert var hangisiyle uğraşsın napsın bilmioruz....

Naptın hastanede?

Yengem gelecek dedim ya işte yeğeni götürdük çocuk hastanesine böbreklerinde sorun vardı doktoda bir kıl bir sinirli bunun için mi geldiniz İznikten bir şeyi yok demez mi kağıtlarıda attı masayaVarya bağırmamak için zor tuttum kendimi birde tahlilleri falan bekledik sabahtan akşama kadar öldük yorgunlluktan birde azarlıyor utanmaz işin ne senin tabi ki ilgileceksin zor tuttum kendimi iyice sinir olmayayım diye çıktık gittik
Siz ne yaptınız

Bu erkeklerin var ya Boşansın be canım bıraksın evlensin o kadınla ne hali varsa görsün..Adam çocuklarını hiç görmek istemiyo mu

Nasıl doktor o öyle?

bazıları öyle ukala ya doktor oldum diye bişey oldum sanıyolar

Nasıl doktor o öyle?

Ya doktorun başı çok kalabalıktı bir hastaya tartıştı onun üstüne biz girdik sinirini bizden çıkarıdGideceksin şikayet edeceksin böyle doktorları kadına yazık 2 gündür dolandırıyorlar İznikten geldi hayvan muamelesi yapıyorlar insan çok sinirlendim doktor olmuşta insan olamamış

bazıları öyle ukala ya doktor oldum diye bişey oldum sanıyolar

Öyle valla

Bu erkeklerin var ya Boşansın be canım bıraksın evlensin o kadınla ne hali varsa görsün..Adam çocuklarını hiç görmek istemiyo mu

istemiyor çocuklarını sildi resmen hemde buyuk olan erkek çocuğu 3.5 yaşında onu bile sildi kız ise 1.5 yaşında onun adı bile geçmio

bu nasıllll dünya Rabbim dayanma gücü ver.... kimse üstüne alınmasın millet çocuk ister yanar tutuşur bunun gözü görmüooo çocuklarını

Ne kadınmış be adamın gözü bi şey görmüyo

Aldatıldı mı kardeşin

Gitti mi sema yengen şimdi

Evet gitti çok yorgunum ya üşüdüm birde:26:
Yarın iş görüşmesine gitcem benimkiyle tartıştık azıcık gidelim bakalım dedi ama bilmiyorum ne olacak kıyamıyormuş bana sözde
Epilasyon yapmam lazım yarın için

epilasyon???? anlamadım ay :26::26::26:

yazıklar olsun ya böyle erkeklere ,ne karılarını gözleri görüyo ne çocuklarını ,yazık sanki kardeşin babasının evinden getirdi çocukları

alsın tazminatını ,nafakasını bırakmasın o adama

Ne kadınmış be adamın gözü bi şey görmüyo

görmüyor canım kör oldu kadının kaş almasından ne tur kadın olduğunu söleyen adam bu kadına toz kondurmuyor mal meydandayken ya:84::84::84: kadına en buyuk kötülüğü yine kadın yapıyor çocuklarını bile bile geldi kadın üstüne üstüne verdi kendini pislik.....

Aldatıldı mı kardeşin

evet...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…