Kurtarıcı düdüklü
İyilik diyelim iyilik olsun canım senden naber
Benim gibi arada bi düşünün sizde
Ne haber fıstıklar
Döktürmüşsünüz gene:82:
Hastanedeydik bütün gün çok yoruldum birde kıl bir doktor denk geldi sinirden öldüm:84:
İyiyim bende ablacım
aferin oku
iyiyiz canım takılıyoruz öyle ,
kardeşin naptı ayrılmaya karar vermemişler miydi?
Aferin sana okuycan tabi
noldu yine kardeşine
Naptın hastanede?
resmi boşanmıcam dio kardeşim şimdiye kadar öyleydi ama son 2 gundur yarı baygın kardeşim kriz geçiriyoriyice dağıldı açsın dava boşanıcam artık yedim bitirdim kendime halim kalmadı diyor çok üzgünn onlar kazandı demek onlar daha namusluymuş diyor bilmiorum ne olacak çocuğu psikologa götürüyor bide o dert var hangisiyle uğraşsın napsın bilmioruz....
Yengem gelecek dedim ya işte yeğeni götürdük çocuk hastanesine böbreklerinde sorun vardı doktoda bir kıl bir sinirli bunun için mi geldiniz İznikten bir şeyi yok demez mi kağıtlarıda attı masayaVarya bağırmamak için zor tuttum kendimi birde tahlilleri falan bekledik sabahtan akşama kadar öldük yorgunlluktan birde azarlıyor utanmaz işin ne senin tabi ki ilgileceksin zor tuttum kendimi iyice sinir olmayayım diye çıktık gittik
Siz ne yaptınız
Yengem gelecek dedim ya işte yeğeni götürdük çocuk hastanesine böbreklerinde sorun vardı doktoda bir kıl bir sinirli bunun için mi geldiniz İznikten bir şeyi yok demez mi kağıtlarıda attı masayaVarya bağırmamak için zor tuttum kendimi birde tahlilleri falan bekledik sabahtan akşama kadar öldük yorgunlluktan birde azarlıyor utanmaz işin ne senin tabi ki ilgileceksin zor tuttum kendimi iyice sinir olmayayım diye çıktık gittik
Siz ne yaptınız
bazıları öyle ukala ya doktor oldum diye bişey oldum sanıyolar
Nasıl doktor o öyle?
bazıları öyle ukala ya doktor oldum diye bişey oldum sanıyolar
Bu erkeklerin var yaBoşansın be canım bıraksın evlensin o kadınla ne hali varsa görsün..Adam çocuklarını hiç görmek istemiyo mu
istemiyor çocuklarını sildi resmen hemde buyuk olan erkek çocuğu 3.5 yaşında onu bile sildi kız ise 1.5 yaşında onun adı bile geçmio
bu nasıllll dünya Rabbim dayanma gücü ver.... kimse üstüne alınmasın millet çocuk ister yanar tutuşur bunun gözü görmüooo çocuklarını
Ya doktorun başı çok kalabalıktı bir hastaya tartıştı onun üstüne biz girdik sinirini bizden çıkarıdGideceksin şikayet edeceksin böyle doktorları kadına yazık 2 gündür dolandırıyorlar İznikten geldi hayvan muamelesi yapıyorlar insan çok sinirlendim doktor olmuşta insan olamamış
terbiyesiz nolmuş doktorsa ayrıca başka hastayla tartıştıysa size ne sizinlede ilgilenmek zorunda babasının hayrına çalışıyo sanki çok sinirlendim keşke başhekime bildirseydinizne demek bunun içinmi geldiniz farzetsinki kontrole geldi ne demek ya deli oluyorum bunları duyunca
istemiyor çocuklarını sildi resmen hemde buyuk olan erkek çocuğu 3.5 yaşında onu bile sildi kız ise 1.5 yaşında onun adı bile geçmio
bu nasıllll dünya Rabbim dayanma gücü ver.... kimse üstüne alınmasın millet çocuk ister yanar tutuşur bunun gözü görmüooo çocuklarını
Gitti mi sema yengen şimdi
Ya doktorun başı çok kalabalıktı bir hastaya tartıştı onun üstüne biz girdik sinirini bizden çıkarıdGideceksin şikayet edeceksin böyle doktorları kadına yazık 2 gündür dolandırıyorlar İznikten geldi hayvan muamelesi yapıyorlar insan çok sinirlendim doktor olmuşta insan olamamış
terbiyesiz nolmuş doktorsa ayrıca başka hastayla tartıştıysa size ne sizinlede ilgilenmek zorunda babasının hayrına çalışıyo sanki çok sinirlendim keşke başhekime bildirseydinizne demek bunun içinmi geldiniz farzetsinki kontrole geldi ne demek ya deli oluyorum bunları duyunca
O kadar yorgundum ki hiç tartışma kaldıracak halim yoktu yoksa susmazdım bende daha çok delircektim bir kadın kavga çıkardı güvenlik çağırdılar falan aman doktorun çok umrunda ister fizandan gel
Aldatıldı mı kardeşin
Evet gitti çok yorgunum ya üşüdüm birde:26:
Yarın iş görüşmesine gitcem benimkiyle tartıştık azıcık gidelim bakalım dedi ama bilmiyorum ne olacak kıyamıyormuş bana sözde
Epilasyon yapmam lazım yarın için
Ne kadınmış be adamın gözü bi şey görmüyo
Aldatıldı mı kardeşin
evet...
epilasyon???? anlamadım ay :26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?