Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

slm kızlar
:81::81::81::81:

slm canım hoşgeldin

Ben gideyim artık Kendinize iyi bakın hürreminizi unutmayın
Süslenem azıcıkÖptüm çok canlarım

görüşürüz hürrem hatun :94: :94:

Dişleri mi rahatsız oluyo muşböyle bi şeyde hiç duymadım

Ya benden sonra evlenenler

enteresandır kocam sağolsun

amann boşver onlar büyütsün çocukları bizimkiler sonradan gelsin ,yeter ki gelsin

slm canım hoşgeldin

görüşürüz hürrem hatun :94: :94:

enteresandır kocam sağolsun

amann boşver onlar büyütsün çocukları bizimkiler sonradan gelsin ,yeter ki gelsin

Dünürüm ben şu 50 yaşında doğuran kadınlardan olcam heralde

dur daha ya kaç yaşındasın canımcım ,erken evlendiğin için sanki uzun bir zamanmış gibi gözüküyo ama daha çok gençsin saçmalama ne 50si

Ruhsal olarak kendimi çok yaşlı hissediyorum..Şu anda bi çocuğa tahammül edemem heralde..Peşinde koşamam gibi geliyo çok yorgun hissediyorum kendimi..

bende eşimle ilk tanıştığım zaman evlenseydim 8 yıllık evli olcaktım

Sizin de bayağı uzun bi geçmişiniz var yani..

Ben ilk tanıştığım zaman evlenseydim..Şu anda 17 senelik evli olcaktım

Ruhsal olarak kendimi çok yaşlı hissediyorum..Şu anda bi çocuğa tahammül edemem heralde..Peşinde koşamam gibi geliyo çok yorgun hissediyorum kendimi..

şuan bir bebek sahibi olmak seni çok mutlu edebilir ,kendini ona odakladığı için daha neşeli ,daha mutlu olabilirsin

ama tabi eşin faktörü yine devreye giriyo ,o istemediği için yine aynı sıkıntıları yaşarsın daha çok üzülürsün

Sizin de bayağı uzun bi geçmişiniz var yani..

Ben ilk tanıştığım zaman evlenseydim..Şu anda 17 senelik evli olcaktım

yaşlandık biz artık

slm elifcim sen nasıl oldun rahatsızdın

iyi değilim canım ya daha kötü oluyorum sanki :2:

tekrar geçmiş olsun bende çıkıyorum kızlar spor salonu bakcam evde otur otur şiştim bakalım neler var görüşürüz :80::80::80:

İşte eşim mutlu olmama izin vermez ki bebekle..Hamileliğim ayrı bi dert olur çocuk doğunca ayrı bi dert olur..Onu mu susturayım bebeği mi susturayım

Dünürüm eve gidince bol bol ıhlamur iç en iyisi

tekrar geçmiş olsun bende çıkıyorum kızlar spor salonu bakcam evde otur otur şiştim bakalım neler var görüşürüz :80::80::80:

görüşürüz canım

İşte eşim mutlu olmama izin vermez ki bebekle..Hamileliğim ayrı bi dert olur çocuk doğunca ayrı bi dert olur..Onu mu susturayım bebeği mi susturayım

Dünürüm eve gidince bol bol ıhlamur iç en iyisi

eveeet dünürüm kaldık başbaşa yine

ıhlamurum bitti geçen gün alayım buakşam da kaynatayım bari

bu bebek mevzusunda bu adamların ikisini de dövesim geliyo evire çevire

bencil yaratıklar nolcak

Çok benciller evet hele benimkidışarı çıkma gezme anne olma sadece onun karısı olayım

Bana da yarın temizlikçi gelcek..Perşembe gelemedi işi varmış..

bu akşam mutfak dolaplarımı silebilsem süper olcak ,yarında temizlik yaparım

yarın akşamda arkadaşa yemeğe gidicez

pazar günü de ev arıcaz bakalım eşimle inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…