Canııımmmmİnşallah düzelicek
İnşallah
Düzelsede yapmaz herhalde azıcık tembeldirde annem
Benim yine hala annem ayağıma getirir öyle şeyleri:78:
Keşke annemde bana tost yapsa
Ben kendimi bildim bileli evde işleri ben yaparım çalıştığı için her şeyi bana yıkardı çalışmasada alıştı artık öyle hep ayağıma getirmez benim :26:
Semacımmmbak üzülürüm ama böle deme ya ne olur
Doğum günümde bile aramadılarNe yaptım ben bu kadar
annen çalıştığı için öyle alışmış sende öyle alışmışsın
Sen aramadın dimi bugün anneni
Doğum günümde bile aramadılarNe yaptım ben bu kadar
Anladımm canım lütfen üzülme olurmubak mutlaka kalbinin bir yerlerinde seni hatırlayıp düşünüyordur inan
Dimi abla ya anne gibi var mı
Semaaaa ben çıkıyorum tatlım iyi geceler görüşürüz
bende çıkıyorum ii geceler kkızlar
ii gecelerr sekerlerrr mutlu haftasonlarııı sevıyorumm hepınızı
Düşünüyodur ama niye böyle yapıyor insan evladına gurur yapar mı hemde suçum yokken
Arar canım ya sonuçta bir anne o çünkü ne kadar kızsanda annene bekliyorsun tabikii :26:
Ben arayıp arayı düzeltmesem düzelmez özür dilemem gerek hatalıyım demem gerek ikna olmalılar pişman olduğuma hatalı olsaydım elbet affettirirdim ama hem suçsuz olup hem eşimi hem annemleri idare etmek zor bazen boşveriyorum bazen suçlu hissediyorum kendimi aramam gerek diyorum arıyorum soğuk bir ses nasılsın anne hastayım vs.. Tatlı bir söz yok iğneleme hep yoruldum..Evlatlarıyım diye bu kadar ezilmeye hakkım yok hep küçükler mi suçlu...
Hayatım sen haklısın tabi bu konuda ne diyeyim arada kalan sen oluyorsun sonuçta bir tarafta eşin bir tarafta ailen zordur tabi kimi idare edeceksin şaşırırsın ..
Yada onları öyle kabul edip yaşantına devam edeceksin eşinle mutlu huzurlu olmaya bakacaksın başka seçenek bırakmıyorlar sanada ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?