Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Ben kendimi bildim bileli evde işleri ben yaparım çalıştığı için her şeyi bana yıkardı çalışmasada alıştı artık öyle hep ayağıma getirmez benim :26:

annen çalıştığı için öyle alışmış sende öyle alışmışsın

Semaaaa ben çıkıyorum tatlım iyi geceler görüşürüz

Dimi abla ya anne gibi var mı

Tabi yaaaa şimdi annemi daha iyi anlıyorum aynısını kızıma yapıyom çünküüü

Semaaaa ben çıkıyorum tatlım iyi geceler görüşürüz

İyi geceler ömürcümmm net gitti sana yazarken haberin olsun şimdi geldi kendine iyi bak canım çok öptüm seni

bende çıkıyorum ii geceler kkızlar

İyi geceler yaprakcım sanada

ii gecelerr sekerlerrr mutlu haftasonlarııı sevıyorumm hepınızı

İyi gecelerrrr yafruuuuuummm bende sefiyommmmmm şeker

Arar canım ya sonuçta bir anne o çünkü ne kadar kızsanda annene bekliyorsun tabikii :26:

Ben arayıp arayı düzeltmesem düzelmez özür dilemem gerek hatalıyım demem gerek ikna olmalılar pişman olduğuma hatalı olsaydım elbet affettirirdim ama hem suçsuz olup hem eşimi hem annemleri idare etmek zor bazen boşveriyorum bazen suçlu hissediyorum kendimi aramam gerek diyorum arıyorum soğuk bir ses nasılsın anne hastayım vs.. Tatlı bir söz yok iğneleme hep yoruldum..Evlatlarıyım diye bu kadar ezilmeye hakkım yok hep küçükler mi suçlu...

Hayatım sen haklısın tabi bu konuda ne diyeyim arada kalan sen oluyorsun sonuçta bir tarafta eşin bir tarafta ailen zordur tabi kimi idare edeceksin şaşırırsın ..
Yada onları öyle kabul edip yaşantına devam edeceksin eşinle mutlu huzurlu olmaya bakacaksın başka seçenek bırakmıyorlar sanada ..

Malesef çok büyüttüler benim büyütmem gerekirken ben üstüme düşeni yapıp arada ararım gerisini kendisi bilir çünkü başka yapabileceğim bi şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…