bi ara die uğraşsın bide gelmeyin die :86::86::86:
Niye sebze yasak
biri de bizim eve yemek pişirse ne güzel olur vallla
eren uyurken hemen işlerimi yaptım bir yemek ve erenin uyuduğu oda kaldı o da akşama kalsın
Sen o dondurucudakileri bu günler için koymuştun emel kolay kolay yapıver
ank ablamözledim yav sizleri iyiyim ben sen nasılsın?
hemde nasılgeçecek gibi de değil her olmamda şekil değiştiriyor bu ağrı tam yok derken başlıyor
Abla skopca nın ismi sema
Düdüklüye koydum 40 dk da pişmemişBi de ağzı açık pişirdim Zeytinyağlı yaptım abla etli değil suyunu çekmesini de bekledim biraz ..
Arayamıyorum da yayına çıkmış
Ömür ne oldu geldilermi servistennnnn
Canımcım gözükmüyon hiç ya iyisindiir inşallah bende iyiyim canım saol kızım geldi benimde babasıyla işe gitti bugün
her adetinde böylmi oluyor canım ağrı kesici filan alıyormusun birde ayaklarını sıcak tut
Anaa serap yazmışım yaaaaaa
Düdüğünü açık bırakırsan geç pişer ama piştikten sonrada kapağını açıp suyunu çektirebilirsinnn
Gelmediler abla..Akşam mı gelin dedi acaba benimki soramıyorumda boşuna mı bekliyorum acaba:44:
bence eşinin gunahını boşuna alıyorsun tamirciler hep böledir geliyoruz şimdi derler akşam ederler guveilmez onların lafınasen dua etde yarına kalmasın gelemeleri
Gelmediler abla..Akşam mı gelin dedi acaba benimki soramıyorumda boşuna mı bekliyorum acaba:44:
dönüşümlü ağrıyor atlayaraksıcak tutuyorum
Handan abla anasıda var babasıda 32 yaşında Ankarada içişleri bakanlığında çalışıyor
ank ablam iyiyim ben de babam değildi ameliyat oldu onun için yoktum şimdi iyi şükür
Ankara-siyasal mezunu denetçi olarak çalışıyor ama o kurumiçi terfi bekliyor sanırım, 79 lu, ben 1 ekim o 4 ekim doğumluiki terazi bilmiyorum ablacığım acele etmek istemiyorum bozulsunda istemiyorum bilemiyorumki :26:
Çok geçmiş olsun canım ya
Ohhh iyiyimiş hemde terazi haaaa ne güzel bende terazi burcuyummm
Ankara-siyasal mezunu denetçi olarak çalışıyor ama o kurumiçi terfi bekliyor sanırım, 79 lu, ben 1 ekim o 4 ekim doğumluiki terazi bilmiyorum ablacığım acele etmek istemiyorum bozulsunda istemiyorum bilemiyorumki :26:
İki terazi nasıl olur acabaBen pek anlamıyorum burçlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?