Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

biri de bizim eve yemek pişirse ne güzel olur vallla
eren uyurken hemen işlerimi yaptım bir yemek ve erenin uyuduğu oda kaldı o da akşama kalsın

Sen o dondurucudakileri bu günler için koymuştun emel kolay kolay yapıver

ank ablam özledim yav sizleriiyiyim ben sen nasılsın?

Canımcım gözükmüyon hiç ya iyisindiir inşallah bende iyiyim canım saol kızım geldi benimde babasıyla işe gitti bugün

hemde nasıl geçecek gibi de değil her olmamda şekil değiştiriyor bu ağrı tam yok derken başlıyor

her adetinde böylmi oluyor canım ağrı kesici filan alıyormusun birde ayaklarını sıcak tut

Abla skopca nın ismi sema

Düdüklüye koydum 40 dk da pişmemişBi de ağzı açık pişirdim Zeytinyağlı yaptım abla etli değil suyunu çekmesini de bekledim biraz ..

Anaa serap yazmışım yaaaaaa
Düdüğünü açık bırakırsan geç pişer ama piştikten sonrada kapağını açıp suyunu çektirebilirsinnn

heee iyiki yapmışım valla güne geçicem karşı komşuya erenin uyanmasını bekliyorum yoksa o da tamamdı

dönüşümlü ağrıyor atlayarak sıcak tutuyorum

Gelmediler abla..Akşam mı gelin dedi acaba benimki soramıyorumda boşuna mı bekliyorum acaba:44:

bence eşinin gunahını boşuna alıyorsun tamirciler hep böledir geliyoruz şimdi derler akşam ederler guveilmez onların lafına sen dua etde yarına kalmasın gelemeleri

bence eşinin gunahını boşuna alıyorsun tamirciler hep böledir geliyoruz şimdi derler akşam ederler guveilmez onların lafına sen dua etde yarına kalmasın gelemeleri

Ama dün öğleden önce geliriz demişlerdi

Handan abla anasıda var babasıda 32 yaşında Ankarada içişleri bakanlığında çalışıyor

Gelmediler abla..Akşam mı gelin dedi acaba benimki soramıyorumda boşuna mı bekliyorum acaba:44:

Zaten gün içinde gelirler saatte vermiyorlsr çünküüüüü

dönüşümlü ağrıyor atlayarak sıcak tutuyorum

Sıcak su torbası koysana karnının üstüne iyi gelirrr

Handan abla anasıda var babasıda 32 yaşında Ankarada içişleri bakanlığında çalışıyor

Yaşıda işide iyiymişşş ciddi bişeyler olurmu dersin haaa

ank ablam iyiyim ben de babam değildi ameliyat oldu onun için yoktum şimdi iyi şükür

Ankara-siyasal mezunu denetçi olarak çalışıyor ama o kurumiçi terfi bekliyor sanırım, 79 lu, ben 1 ekim o 4 ekim doğumlu iki terazi bilmiyorum ablacığım acele etmek istemiyorum bozulsunda istemiyorum bilemiyorumki :26:

ank ablam iyiyim ben de babam değildi ameliyat oldu onun için yoktum şimdi iyi şükür

Çok geçmiş olsun canım ya

Ohhh iyiyimiş hemde terazi haaaa ne güzel bende terazi burcuyummm

İki terazi nasıl olur acaba Ben pek anlamıyorum burçlardan

Astroloji bir bilim dalıdır bir kere ömürüm burç değiiiiiiiillllllllll, iki denge ve dürüstlükle kafasını bozan insan nasıl olacak göreceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…