Bendeeeeeeeeeeeeeeee:84::84::84::84::84::84:
Hangisine bende diyorsun temizlik işine mi tatile miBir an temilik için diyorsun sandım şaşırdım
Gidecez ama ben sıcak bir yere gitmek istiyorum ya:95:
Temizlik için mi
Tabi deliriyorum kocam gitse de temizlik yapsam
Nereye gitceksiniz
ben gidip yemek yiyip temizliğe başlıyım kızlar haydeeee öptüm pc açık bakıcam ne yapıyorsunuz diye
ben gidip yemek yiyip temizliğe başlıyım kızlar haydeeee öptüm pc açık bakıcam ne yapıyorsunuz diye
Kocaeli
Amcamın kızı var orda o çağırıyor değişiklik olur dedi benimki
İyi değişiklik olur
Ben de sıcak bi yer diyince palandöken uludağ kartalkaya falan mı acaba dedim
Hey kızlar
Hangisine bende diyorsun temizlik işine mi tatile miBir an temilik için diyorsun sandım şaşırdım
Gidecez ama ben sıcak bir yere gitmek istiyorum ya:95:
Temizlik için mi
Tabi deliriyorum kocam gitse de temizlik yapsam
yemek yedim geldim
ne yemek yaptın sema bakalım tutmuş mu
bende istiyorummmm tatiiiiiiilllllllllllllllll :95: :95:
temizlik krizin mi tuttu
kolay gelsin hamarat emelişkom
Yine yazdıracak bak benim gibi yaşlı başlı kadına yani sıcak bi yer istiyorum dedin ya bende eşin buralara bi yere gitmek istedi de sen de sıcak bi yer istiyosun sandımUludağ mı sıcak
yemek yedim geldim
ne yemek yaptın sema bakalım tutmuş mu
bende istiyorummmm tatiiiiiiilllllllllllllllll :95: :95:
temizlik krizin mi tuttu
kolay gelsin hamarat emelişkom
İyi değişiklik olur
Ben de sıcak bi yer diyince palandöken uludağ kartalkaya falan mı acaba dedim
Yapmadım yemek ıspanak var hala dün akşam yemedik dolaba koyduk yapmıcam bir şey yemezse kızartma yaparım napıyım hastayım zaten
Yine yazdıracak bak benim gibi yaşlı başlı kadına yani sıcak bi yer istiyorum dedin ya bende eşin buralara bi yere gitmek istedi de sen de sıcak bi yer istiyosun sandım
Çıldırıyorum çıldırıyorum gitsin hemen başlıycam temizliğe ama gitmiyo
ne demek istediğin anlaşılmıyor dünürüm
bende teyze kızartma yapar bugün demiştim ama menüyü değiştirmiş kesin yarın yapar
Çok yazmayın gelince okuması çok zor oluyor, toplantıya giriyorum şimdi bekleyin beni
Çok yazmayın gelince okuması çok zor oluyor, toplantıya giriyorum şimdi bekleyin beni
Canım değişik şeyler yapak istiyor ama ne:26:
geç kalma :79:
ne gibi :44: bende istiyorum değişik bişeyler napsak :44:
Bilmiyorum ki yemek olarak ne yapabiirim benimki öyle değişik tadlara pek açık değil yapcam kuru fasulye pilav tamam
Bugün acayip sıkılıyorum ya cumada iznik e gidicem bir akşam kalıcam daha fazla izin vermiyor benimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?