• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Tavuk yapayım diyorum yanında pilav birde çorba:26:

güzel menü :56:

Tavuk sote yapıcam:56:

tavuk günü mü bugün :1:

bende eti indirttim buzluktan sabah nişanlıma .. ne yapsamki kuşbaşı etle. ? sotemi yapsam acaba? yoksa etli patatismi yapsam .? yanınada şehriyeli pilavmı yapsam?

O yalnız yaşıyor ya , inanılmaz idman yaptım yemek konusunda :9:

etli patates yapçaksan tereyağ koy canım mükemmel oluyo :56:

slm philemon hg :3:

Günaydın kızlarcığım

günaydın şekerpare :38:

bende yazayım hindi veya tavuk göğüsten yapıyorum:
küçük küçük doğruyorum tavuk veya hindi göğsü yıkıyorum,derin bir kaba 2 yumurta kırıp çırpıyorum
köri,kekik,acı olmayan kırmızı tozbiber,galeta unu sonrada doğradığım tavuk etini koyup karıştırıyorum
sonra tencereye koyup önce harlda ateşte şöyle bir çeviriyorum ateşi kısıyorum öylece pişiyor.
yanınada makarna.afiyet olsun.
ev halkı bayılıyor.

yumurtalı hiç yemedim bende :44:

:16::29: Günaydın ömürüm elif nerelerde

burdaaaa :62:

Şu safer ayı bir bitse çarşamba son gün şiddetle onu bekliyorum ,sizin bilginiz varmı kızlarcığım

neden :44: :44:

peki yumurta tadı hissedilmiyo mu hiç tavukta ?

bende ömür gibi yaparım soğan ,biber ,domates ,baharat :56: ya da sadece baharatlı :56:

Ben bilmiyorum ne ki canım:26:

O ne canım:44::44:

Şimdi şöyle açıklayalım;
Belaların 1 sene içerisinde 1. kat semaya indiği ay'a safer ayı deniyor, bu yıl 3 ocakta başladı 3 şubatta bitecek, şöyle açıklanıyor; Safer ayında Levhi Mahfuz'dan birinci kat semaya 320.000 bela inmektedir. Bu belalar ve kazalar sene içine yayılmaktadır, peygamber efendimiz bu ayda vefat etmiştir mesela, benimde takip ettiğimden belki tüm aksilikler bu zamanlarda başıma gelir hamdolsun bu yıl öyle birsey gelmedi başıma ama daha çarşamba bitecek, gerim gerim geriliyorum...
Bu arada bu ayda bol bol ayetel kürsi okuyorum ve salavat getiriyorum çok faydasını gördüm kızlarcığım tavsiye ederimmmm

Şimdi şöyle açıklayalım;
Belaların 1 sene içerisinde 1. kat semaya indiği ay'a safer ayı deniyor, bu yıl 3 ocakta başladı 3 şubatta bitecek, şöyle açıklanıyor; Safer ayında Levhi Mahfuz'dan birinci kat semaya 320.000 bela inmektedir. Bu belalar ve kazalar sene içine yayılmaktadır, peygamber efendimiz bu ayda vefat etmiştir mesela, benimde takip ettiğimden belki tüm aksilikler bu zamanlarda başıma gelir hamdolsun bu yıl öyle birsey gelmedi başıma ama daha çarşamba bitecek, gerim gerim geriliyorum...
Bu arada bu ayda bol bol ayetel kürsi okuyorum ve salavat getiriyorum çok faydasını gördüm kızlarcığım tavsiye ederimmmm

Hımmm...
Bol bol dua etmek gerek o zaman ben bilmiyordum...
iyi oldu öğrendim

Şimdi şöyle açıklayalım;

evet biliyorum duymuştum çok şükür belalı bişey gelmedi başıma

ayetelkürsiyi bende sık okurum ,bizi koruduğuna çok inanırım

Back
X