• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Selam kızlarr nihayet gelebilidimm sabahtan kızı hastaneye götürdüm diş için sıra kalmamış oradan göze gittik allahtan bişey çıkmadı çok yorulduk yaa havada soğuk bugün.Herkesler iyidir umarımmm yemekte yok dahaaa

Hoşgeldin ablam:70:Sevindim bir şey çıkmamasın benimde yemeğim yok amma tembellik yaptım bugün:52:

Selam kızlarr nihayet gelebilidimm sabahtan kızı hastaneye götürdüm diş için sıra kalmamış oradan göze gittik allahtan bişey çıkmadı çok yorulduk yaa havada soğuk bugün.Herkesler iyidir umarımmm yemekte yok dahaaa

hg ablam :38:

keyifler bomba :60: sabahtan yemekleri pişirdik ,çocukluğumuza gittik geldik

şimdiden ömürden yemek yapılırken aynı anda kocanın gönlü nasıl yapılır derslerine geçtik :60: :60:

şimdiden ömürden yemek yapılırken aynı anda kocanın gönlü nasıl yapılır derslerine geçtik :60: :60:

Dünürüümmmmm:30::30:

Çok beceriksizsiniz napıyım:60::60::60:

Ömür yaaaaa hayallerimin bana verdiği yetkiye dayanarak Ersin Düzenden bir çocuk doğurup ömrümün sonuna kadar gözlerinde kaybolmak istiyorum :51:
Enişteme söylesene yaaaaaaaaaaa

cay-bardagi.jpg

hosbuldum*canlar-pastalar--caysız-gıtmez-dedımm

Ömür yaaaaa hayallerimin bana verdiği yetkiye dayanarak Ersin Düzenden bir çocuk doğurup ömrümün sonuna kadar gözlerinde kaybolmak istiyorum :51:
Enişteme söylesene yaaaaaaaaaaa

Ersin trt ye geçti biliyosun dimi:1:

sen dedin ben yaparım diye ben mi dedim :60:

ben ocağı kapatırım dedim ,esen mutfaktan kovarım dedi ,sema da mutfağa sokmam dedi

sen ikisini aynı anda yaparım dedin :60: :60:
:60::60::60::60:

Ne var çok kolay bi gün öğretirim:60::60::60:

Tüm ahlakım gitti:30:Var mıydı zaten:60::60:
olmaz öle aynı anda :19: yanar yemek hem aç ayu oynamazmış :37:

Aç daha iyi:60::60::60:

abla aşkolsunnnnn oğlan çocugu olsa burda şişcek şimdi :52::52:
nefis görünüyo yanına bide espresso :56:

oğlum kedi gibi bekliyorr:9:buzluğa koydum zor bekliyorr:9::9:

hoşşş geldin komşummm:38:
geçmiş olsun dişimi ağrıyor kızının?
aman iyi bişi çıkmasın:46:
sen hamarat kadınsın 10 dakkada yaparsın bişiler.
gataya mı gittinizz?bizde dün ordaydıkk:9:

abla bu senin yaptığın mı? ellerine sağlık :56:

:94: :23: :82:

evet canım benim yaptığımm oğlan çekti fotosunu:51:

kızlar motor mu taktınız yahuu.azcık yavaşlayın... :52: yetişemiorum hiiç.. :53: bir yandan da ftr kesmeye çalışıorum.masamın üstü de perişan ..... :96: :95:

Hoşgeldin ablacım azıttık yine:27:

Hoşgeldin ablam:70:Sevindim bir şey çıkmamasın benimde yemeğim yok amma tembellik yaptım bugün:52:

Yorulduk ya sormayın hastanelerde kalabalık tabiiii birazda geç kaldık pazartesi sabah tekrar gidilecek diş için dolguları vardı ağrı yapmaya başlamış herhalde temizlenip tekrar yaparlar ..

Azıttınız gene demiiii ben yokken neler kaçırdım bakalımmmm :27: kızımda menemen yapacak babasına bide makarna yaparız ayran salata filen yeter işte

Back
X