• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

nevresimlerimi değiştirdim ,çamaşırları attım ,bulaşıkları mak. koydum ,kocaman bir bardak da meyve suyu sıktım kendime ödül olarak :1:

yaşında annemle aynı abla :1: bi de 86 doğumlu kızım var de tam olsun :1:

oğlum var demiştin ama di mi

tickerini beğendin mi?

tesadüfe bakkk:9:
90 doğumlu oğlum var üniversitede okuyor.
tickerime bayıldımmm:nazar:sağol canım sayende:38:üstelik becerdim kendim yapıştırdımmm:46::46:

Pargalının şiiri nasıldı hatice sultana '' karanlık gecelerime yıldızlar yağar sultanım, ışığınız güneşle aşık atar, ay mahçup olur kaçar, ibrahim kulunuz bu ışıkla kör olmuş gayrı iflah olmaz sultanım'' yürü beeeee pargalııııııııııııııı :27:

Şu anadolu ateşide olmasa napardık biz bütün uluslararası organizasyonlarımıza çıkıyolar:27:

Pargalının şiiri nasıldı hatice sultana '' karanlık gecelerime yıldızlar yağar sultanım, ışığınız güneşle aşık atar, ay mahçup olur kaçar, ibrahim kulunuz bu ışıkla kör olmuş gayrı iflah olmaz sultanım'' yürü beeeee pargalııııııııııııııı :27:

Bu pargalıda çok yakışıklı okan yalabık yakışmış:78:

:16: :16: :16: :16: :16:

Back
X