• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Yok oturma huyu yok daha doğrusu muhabbet etsem otururda ben pek oralı olmuyorum yüz versem oturur yani gelir mesela görümcesinden konu açar bende sevmem öyle şeyi banane başkasından derim susar gider eşimin teyzesi gelecekmiş kuşadasından onu söylemek için çıkmış kapıdan söyle git demi illa girecek girdi cumartesi gelcek anneannene gelirsiniz dedi oturdu muhabbet açmaya başladı internet başındayım sallamadım eşimde sallamadı indi:60:
Ayıp değil mi ama ya bak geçen halam demiş seni görmek isteyen iner çıkma hep demiş

gidecek başka yeri yok galiba:27:

Ne kadar doğru :31::31:

Abla zaten benim yüksek tansiyonum var

geçmiş olsun canım :70:bi tarif vereyim sana dene belki işe yarar geneldede yarıyor.
bi bardağa tuzsuz ayran yap içinede limon sık iç tansiyonu dengeliyor.
mesela sabahleyin yap iç dene.kime söylediysem herkes memnun.

geçmiş olsun canım :70:bi tarif vereyim sana dene belki işe yarar geneldede yarıyor.

Dalga geçme abla:59::59::59:

Tamam abla deniyim çıktığı zaman mı her gün mü

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:http://images.gittigidiyor.com/3204/Kedi-Tasma-Nazar-Boncuklu-Cingirakli-Doggie__32044468_0.jpg
Kedi-Tasma-Nazar-Boncuklu-Cingirakli-Doggie__32044468_0.jpg

bobısıme-nazar*degmesın:nazar::nazar:
fındıkla-bıdıgımada:nazar::nazar:

Artık; arkadaşız biz hayatla.. Mutluluk, acı ve ben..! Hergün saklambaç oynuyoruz... Mutluluk hep mızıkçı, saklanıyor bizden... Bazen ben ebe oluyorum, acıyı buluyorum... Bazen de acı beni buluyor saklandığım yerden... Bazen mutluluğu bulduğumu zannediyorum.. Çanak çömlek patladı diyor acı saklandığı yerden...

Artık; arkadaşız biz hayatla.. Mutluluk, acı ve ben..! Hergün saklambaç oynuyoruz... Mutluluk hep mızıkçı, saklanıyor bizden... Bazen ben ebe oluyorum, acıyı buluyorum... Bazen de acı beni buluyor saklandığım yerden... Bazen mutluluğu bulduğumu zannediyorum.. Çanak çömlek patladı diyor acı saklandığı yerden...

:43::43::43::43::43:

Back
X