Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi pazarlar hoşgeldin..Ben de sevmiyorum pazar günlerinislm iyi pazarlar kıslar nasılsınız pazar günlerini sevmiyorum sıkıcı oluyor
Anladıııımmmm hırsını çıkardın yani seninkindenBir şey olmadıda başım ağrıyor hep bunun başındayım kendime vakit ayırayım diyorum ne bileyim işte derste çalışmıyorum kpss çalışmamda lazım ben burdayım hep kızıyorum kendme canım sıkılmaya başladı bugün benimkine sataştım:95:
İyi pazarlar hoşgeldin..Ben de sevmiyorum pazar günlerini
Anladıııımmmm hırsını çıkardın yani seninkinden
iyiki burası var sohbet ediyoruz
Galiba![]()
şu kpss de gençlerin kabusu oldu hangisine hazırlanıyorsun
Evet biraz sıkıntısı gidiyor insanın evli misin sen
![]()
Delileri severim![]()
Ya şimdi tatilde ya eşim birde geç yatıyoruz geç kalkıyoruz falan işim olmadı ona sinirlendim evdeyim dışarı çıkasımda yok
Yarın iznike gidelim dedi benimki ben hala üzüyorum eşimi ıh bana![]()
evet evliyim canım iki kızım var
Eşinde tatile girdi dimi okullar kapanınca..Kaç gün?
Sen okulları bekliyosun ben maçları![]()
Evet 2 haftadır herhalde bilmiyorum:44:
Bir yerlere gidemedikten sonra![]()
İznike götürcekmiş ya![]()
Oraya korka korka gidiyorum ki sorun çıkacak diye işe girsem çok iyi olacaktı istesemde gidemeyecektim bizimkilerde gelmiyorsunuz diye kızamayacaklardı şimdi eşimin tatilde olduğunu biliyorlar gel diyen yok gerçi ama bekliyorlardır eminim![]()
Beklemeye de ne hakları varsa
Eşim gitmicektide dedi bugün baya hasta babaannen sesinden belli gitmek gerek ama çok fazla muhattap olmam dedi dönmezse gidicez bakalım:97:
Fasulyeyi koydum daha pişmedi ya:44:
neden sorun çıkıyor canım anlaşamıyormusun
Kurufasülye mi düdüklüde iyi pişiyo