- 12 Nisan 2008
- 122.538
- 2.965
- 1.073
şükür iyi açıldı satışlarım:87::87:
Bi dükkan açar artık eşin sana

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şükür iyi açıldı satışlarım:87::87:
bi dükkan açar artık eşin sana![]()
Konu içinde içerik olması gerekmektedir..Link vermek yerine lütfen fotolarınızı konu içine ekleme yapınız..
DEMİŞLER NASIL YAPICAM
fotoğraflarını açtığın konuya ekle link verme diyo işte ama ben fotoğraf eklemeyi bilmiyorum:78:
bulur gib oldum aslında üyelik yenile dio pro kart alacakmışım..ben bunu anladım...
yok canım sanmıyorum pro kartla ne ilgisi var
uzaktan yakından ilgisi yokmuşHallettim tamam:87:
açtın mı konuyu bakıyım:81:
oo açtım bilem:87: Hadi bak sendeSeçkin takı konu başlığında
![]()
Ben de konuya cevap yazdım bile![]()
Küfürde mi ediyosun
Ben maçı da sakin sakin izliyorum o kadar fanatik olmama rağmen![]()
Fener attı abla![]()
Bu arada ben geldim
Misafirlerim yeni gittiömür takılarımın nerdeyse hepsini satın aldı gelenler :87:
Konu içinde içerik olması gerekmektedir..Link vermek yerine lütfen fotolarınızı konu içine ekleme yapınız..
DEMİŞLER NASIL YAPICAM
2-0 öndeyiz öyle devam ediyo canım..Hakem bi rahat bıraksa daha çok olcakeee maç kaç kaç![]()
Statdakilerkadar olmasada ediyom işteeee![]()
![]()
Evett yaa hemde 2 taneeeeee![]()
![]()
Hoş geldinn yaprakcımmm gözün aydın olsun bak satmışsın ne güzell süpariş alırsın yine
Konu açıpta direk resim mi koydun ondan olabilirrrrr bende bakacağım şimdi yaptıklarına
Statdakilerkadar olmasada ediyom işteeee![]()
![]()
Evett yaa hemde 2 taneeeeee![]()
![]()
Hoş geldinn yaprakcımmm gözün aydın olsun bak satmışsın ne güzell süpariş alırsın yine
Konu açıpta direk resim mi koydun ondan olabilirrrrr bende bakacağım şimdi yaptıklarına
2-0 öndeyiz öyle devam ediyo canım..Hakem bi rahat bıraksa daha çok olcak
Abla tribündekilere kimse yetişemez zaten![]()