• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

1*sene*oldu*yavrum-ahh*ahhh*eldenbısey*gelmıo*ıste*olumlu*dunya*ıkıgunlukdunya*
fındıkla-bıdık-napıo-
senın*tansıyon*nedurumda-merakettım*geldım

Fındık uyuyo bıdık kuduruyo her zamanki gibi :9:sinir etti beni tepemde atıcam odasına şimdi:1:

Benim tansiyonum pek normal değil canım yükseliyo ama çok rahatsız etmiyo beni ne zaman ölçsem 14 civarı:14:

Mutfağa giriyo buzdolabının önünde tek patisini havaya kaldırıp bekliyo anlıyoruz kıvırcık krizi tuttu:1:Yıkayıp veriyorum çıtır çıtır yiyo:56:

ya**fındık-benı*erıtır-bıtırır-valla*bayılırım*buhallere-cıtırcıtır*yıyomus*yerımbenonu-valla-omur*doyamam*bıdaha-yerımkuzunu

zxa5ap.jpg
bu-yatısa-hayranım
hemen-gobıse-yumulcan
sende-fındıgın-gobusune*yumuluyomusun*

Sevelim diye açar göbişini özellikle eşime çok yapar:9:

Fındık uyuyo bıdık kuduruyo her zamanki gibi :9:sinir etti beni tepemde atıcam odasına şimdi:1:

Benim tansiyonum pek normal değil canım yükseliyo ama çok rahatsız etmiyo beni ne zaman ölçsem 14 civarı:14:

sorma-kudurukluk-cagları-sanırım-bıdıgın-ıpekcanda-oyle*ellerımız-kollarımız-tırmık-ıcınde
ordanoraya-tepısıo-sonrada*farıyo*uyuyooo
aman-dıkkat-et-canım-tansıyonuna*bu*ara*sınır*durumları-normallmı*uzmuyo*dımı-dıkkatetkendıne

sorma-kudurukluk-cagları-sanırım-bıdıgın-ıpekcanda-oyle*ellerımız-kollarımız-tırmık-ıcınde
ordanoraya-tepısıo-sonrada*farıyo*uyuyooo
aman-dıkkat-et-canım-tansıyonuna*bu*ara*sınır*durumları-normallmı*uzmuyo*dımı-dıkkatetkendıne

Yok üzmüyo sakiniz bu aralar

Back
X