• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

soba kurmadınızmı:27: zor olur tabi:27: olmadı ufoyla önce onların yatacağı yeri ısıtacaksınız sonra sizinkini:27:

kurmadık izmir çok soğuk olmaz dediler bende bilmiyorum inandım kurmadık hem becerebilirmiyim bilemedim evde batacaktı şimdiye kadar iyiydi ama son 1 haftadır bayaa soğudu sürekli yakıyorum ufoyu nereye gitsek götürüyoruz oda oda :9::9: inşallah bu hafta gelmezler deyim artık soğuk çünkü onlara versek biz hasta olcaz ufoyu off of ne işler bunlar ya seneye kurarız artık sobayı yada klima düşünyoruz zaten ufo elektriğide çok yakıyo :44::44:

kurmadık izmir çok soğuk olmaz dediler bende bilmiyorum inandım kurmadık hem becerebilirmiyim bilemedim evde batacaktı şimdiye kadar iyiydi ama son 1 haftadır bayaa soğudu sürekli yakıyorum ufoyu nereye gitsek götürüyoruz oda oda :9::9: inşallah bu hafta gelmezler deyim artık soğuk çünkü onlara versek biz hasta olcaz ufoyu off of ne işler bunlar ya seneye kurarız artık sobayı yada klima düşünyoruz zaten ufo elektriğide çok yakıyo :44::44:

zor işte:37::37::37::37::37:

bi markete gidip gelcem :27:
son zamanlardaki en sosyal aktivitem markete gitmek :9::9::9::9: çok heyecanlandım :60::60:: görüşürüz yaprakcım :80:

çocukça düşünüyo diceksin ömür ama inan anlam veremiyorum niye yapıyo diye :50:
Niye çocukça düşünüyosun diyim ben eşimin karışmasına bile tahammül edemiyorum haklısın
bi markete gidip gelcem :27:
son zamanlardaki en sosyal aktivitem markete gitmek :9::9::9::9: çok heyecanlandım :60::60:: görüşürüz yaprakcım :80:

Çok mu heyecanlandın..:60::60:Benim de en iyi aktivitem kuaföre gitmek:60::60::60:

Back
X