Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
madem hamile kalmak istiyorsun hamile kalmadan en az 2 ay öncesinden dr çinko içeren hap veriyor:26: bence git niyetini söle dr ye
doğru yaprak haklısın öyle karambole olmuyo gerçi acelemiz yok ama olmayıncada insan bişeymi var diye düşünüyo :44::44:
Arkadaşım aradı akşam eşime dediki ömür bana kahvaltıya gelsin hiç bi şey diyemedi
Günaydınnnnn sanadaaa![]()
nerde bu hatunlarrrr ev sahibi yokkkk uyuyormu acabaaaaaa :81: :81:
Tecrübe konuşuyohiiiiiç sıkma bırak hele bir yıl geçsin sonra dertlen keyfine bak şimdi görev haline gelmesin bu iş eziyet olur
Geldim canımömür neden yok acaba bilgin varmı yaprak :44::44::44:
Eşim yok canım akşamda yok çok yoğun bugün..dun tansiyonum biraz yuksek diordu acaba arttımı bilemiorum ki:26: belki de eşi evdeyse dışarı çıkmışlardır buda olabilir![]()
ömür gelmiişmerak ettik seni ömür :26::26:
ömür nerdeydin canım? iyisindir inş.:26:
olur olur kısmet bu işler Allah bilir zamanını ...benim arkadaşım 2 sene korunmadı nerdeyse herşeyi normaldi sonunda oldu 3 aylık bebeği var şimdi :87:
Arkadaşım aradı akşam eşime dediki ömür bana kahvaltıya gelsin hiç bi şey diyemediGittim ama kızmasın diye erkenden geldim:18::18:
Tecrübe konuşuyo
Geldim canım
Eşim yok canım akşamda yok çok yoğun bugün..
Akşam kötü oldum yine yaprak..Söyledim ya sana iyi hissetmiyorum diye..Yattım eşim kolonya ile bileklerime falan masaj yaptı iyi geldi biraz sonra uyudum sabah uyandığımda iyiydim..
çok şükür iyisiniyi olmuş arkadaşın aramış eşini:87:
Akşam kötü oldum yine yaprak..Söyledim ya sana iyi hissetmiyorum diye..Yattım eşim kolonya ile bileklerime falan masaj yaptı iyi geldi biraz sonra uyudum sabah uyandığımda iyiydim..
günaydınnnn :79:
dünürüm nbr![]()
Bi iyiyim bi kötüyüm dünürüm senden naber![]()
hayırdır dünürüm noldu yine gergin misin
ben iyiyim valla napıyım işe gel ,eve git hazır yemek ohhh
bi yandan ev bakıyoruz falan ,işler öyle yoğun
ben alışkın mıyım bu tempoya![]()
hareket geldi hayatıma![]()
![]()
Oh ne güzel hareket oldu
Ev bulamadınız mı
Ben gerginim ya kendime gelemiyorum bi türlü![]()