• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

madem hamile kalmak istiyorsun hamile kalmadan en az 2 ay öncesinden dr çinko içeren hap veriyor:26: bence git niyetini söle dr ye

doğru yaprak haklısın öyle karambole olmuyo gerçi acelemiz yok ama olmayıncada insan bişeymi var diye düşünüyo :44::44:

doğru yaprak haklısın öyle karambole olmuyo gerçi acelemiz yok ama olmayıncada insan bişeymi var diye düşünüyo :44::44:

olur olur kısmet bu işler Allah bilir zamanını ...benim arkadaşım 2 sene korunmadı nerdeyse herşeyi normaldi sonunda oldu 3 aylık bebeği var şimdi :87:

Günaydınnnnn sanadaaa :3: :3: nerde bu hatunlarrrr ev sahibi yokkkk uyuyormu acabaaaaaa :81: :81:
Arkadaşım aradı akşam eşime dediki ömür bana kahvaltıya gelsin hiç bi şey diyemedi:60::60:Gittim ama kızmasın diye erkenden geldim:18::18:
hiiiiiç sıkma bırak hele bir yıl geçsin sonra dertlen keyfine bak şimdi görev haline gelmesin bu iş eziyet olur
Tecrübe konuşuyo:1:
ömür neden yok acaba bilgin varmı yaprak :44::44::44:
Geldim canım:70:
dun tansiyonum biraz yuksek diordu acaba arttımı bilemiorum ki:26: belki de eşi evdeyse dışarı çıkmışlardır buda olabilir:37:
Eşim yok canım akşamda yok çok yoğun bugün..
ömür gelmiiş :66::66: merak ettik seni ömür :26::26:
:70::70::70:
ömür nerdeydin canım? iyisindir inş.:26:

Akşam kötü oldum yine yaprak..Söyledim ya sana iyi hissetmiyorum diye..Yattım eşim kolonya ile bileklerime falan masaj yaptı iyi geldi biraz sonra uyudum sabah uyandığımda iyiydim..

Arkadaşım aradı akşam eşime dediki ömür bana kahvaltıya gelsin hiç bi şey diyemedi:60::60:Gittim ama kızmasın diye erkenden geldim:18::18:

Tecrübe konuşuyo:1:

Geldim canım:70:

Eşim yok canım akşamda yok çok yoğun bugün..

:70::70::70:

Akşam kötü oldum yine yaprak..Söyledim ya sana iyi hissetmiyorum diye..Yattım eşim kolonya ile bileklerime falan masaj yaptı iyi geldi biraz sonra uyudum sabah uyandığımda iyiydim..

çok şükür iyisin:16: iyi olmuş arkadaşın aramış eşini:87:

Akşam kötü oldum yine yaprak..Söyledim ya sana iyi hissetmiyorum diye..Yattım eşim kolonya ile bileklerime falan masaj yaptı iyi geldi biraz sonra uyudum sabah uyandığımda iyiydim..[/QUOTE]

:26::26: çok geçmiş olsun

:26::26: çok geçmiş olsun[/QUOTE]

Sağol canım:38:

Bi iyiyim bi kötüyüm dünürüm senden naber:38:

hayırdır dünürüm noldu yine gergin misin :48:

ben iyiyim valla napıyım işe gel ,eve git hazır yemek ohhh :56:

bi yandan ev bakıyoruz falan ,işler öyle yoğun

ben alışkın mıyım bu tempoya :27: :60:

hareket geldi hayatıma :60: :60:

hayırdır dünürüm noldu yine gergin misin :48:

ben iyiyim valla napıyım işe gel ,eve git hazır yemek ohhh :56:

bi yandan ev bakıyoruz falan ,işler öyle yoğun

ben alışkın mıyım bu tempoya :27: :60: