Hayat herkese hem iyi,
Hem de kötü davranır
Oluruna bırak, her neyse geçer
Hayata zulmedip üzülmeye mi değer
Oluruna bırak, her neyse geçer
Gün doğsun hele bi, üzülmeye mi değer
benden sana gelsin dünürüm
mantılar ,sarmalar ,lahana dolmaları herbişeyler pişiyor
portakallı revani yaptım dün akşam
Canım patates yemeği istedi yapıp yiyim bari
nasıl yapıyosun sade mi? kıyma falan koyuyo musun?
Tavuk parçaları koydumAkşama da kalsın benimki gelir heralde erken yer o da
yemek derdim yok ne güzel
tavuk var bizde de ,lahana ve yaprak sarma bir de pırasa
Oh çeşit bolAnnen yakın olsa sana yaşadın
Dünürüm sen geçmişi okuyabildin mi çok çenemiz düşmüştü pazar günü
yarın akşamın menüsünü de bulduk :çiğbörek
arkadaşlarda gelcek
okudum gevezeler sizi
gel dünürüm
Ben burdan uçağa biniyim çiğ börek yiyim geliyim zenginlerin parise gidip kahvaltı yapıp gelmeleri gibi
sosyete diyoruz da kızıyosun
tatar değiliz ama tatar börekleri çok yapılır bizde babannem tatar mahallesinde yaşadığı için ,hamur işini de severiz ailecekmaşallah belli zaten hepimiz tonton
Hiç uğraşamam abla onunla:18:
Evin bütün düzeni bozuluyo evde misafir olunca
Ya eşim eve geldi ödümü patlattıBenim mutfakla sokak kapısı karşı karşıya bi baktım anahtarla açılıyo kapı:18:Kapıyı çal bari
Ahmet sarayın hizmetkarlarından biri.. Yıllardır Kraliçeyi görür ve onun göğüslerine hayran olurmuş.. Artık bir saplantı halini almış Kraliçenin göğüslerine dokunmak.. Tüm cesaretini toplayıp haremağasına açılmış.. - "Bana sultanın göğüslerini koklat. Ömür boyu biriktirdiğim bin altın senin" demiş. Harem ağasının aklı yatmış bu karlı işe. Kenar mahallelerde tanıdığı bir simyacı - büyücü karışımı bir kadın varmış. Ona gidip bir losyon hazırlatmış ve bu losyonu, sultanın o gün banyodan sonra giyeceği korsaya iyice sürmüş. Sultan çıplak tenine korsayı takınca, losyon etkisini hemen göstermiş. Göğüsleri yangın yeri gibi yanmaya başlamış. Saray doktorları merhemlerle, ilaçlarla çare bulamamışlar. Sultan acıdan, kaşıntıdan, yanmadan ölecek. Harem ağası ortaya çıkmış ve padişaha "Saray hizmetkarlarından Ahmet, derdinize derman olabilir. Onun salyası, herşeye iyi geliyor. Tek çare, Ahmed'in dili. Kraliçemizi ancak o kurtarır, eğer siz izin verirseniz" demiş. Padişah çaresiz çağırmış Ahmet'i hareme. Ahmet bir saate yakın sultanla yalnız kalıp muradına ermiş. Ne var ki söz verdiği halde 1000 altını harem ağasına vermeye yanaşmamış. "Bu olayı açıklarsan ikimizin de kellesi gider. Bunu göze alamazsın. Hadi bakalım, çek arabanı" demiş, haremağasına. Çok kızmış harem ağası.. Öyle kızmış ki.. Ertesi gün aynı yakıcı losyonu padişahın, banyodan sonra giyeceği donuna iki kat sürmüş...
Olacaksa Olsun
ki Laz birer turist tavlamışlar ve bir tenhaya çekilmitler. Tam birlikte olacakları sırada iki kızda Lazlardan prezervatif kullanmalarını istemiş ve çıkarıp birer tane vermişler. Lazlar ilk defa gördükleri prezervatiflere bakarak :
- Ne yani, şimdi bunları takınca çocuk olmayacak mı ?
- Evet
Bunun üzerine Lazlar kabul etmişler ve prezervatifleri takmışlar.
Aradan bir altı ay geçtikten sonra bir gün tarlada çalışan iki Lazdan biri aniden elindeki kazmayı yere atarak :
- Yeter daa ! Ben çıkartıyorum artık, çocuk olacaksa olsun !
bugün herkes nerde ya kimseler yok ortada
Sorun çıkar yine demii
Yakalamadı demiii pc deyken
Waşşşşşş padişah yanacak cayır cayırrrrr
Düşmesin diyeee bağlamıştır kesinnn yazık yaaaaa
Waşşşşşş padişah yanacak cayır cayırrrrr
Düşmesin diyeee bağlamıştır kesinnn yazık yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?